Angajata unui supermarket din Constanța, mușcată de un scorpion. Cum a fost posibil?

,
Femeia mușcată de un scorpion este angajata unui supermarket din Constanța
Femeia mușcată de un scorpion este angajata unui supermarket din Constanța[Sursa foto: unsplash]

O femeie care lucrează la un supermarket din Constanța a trecut prin momente de panică după ce a fost mușcată de un scorpion în timp ce se afla la locul de muncă. Cum s-a putut întâmpla acest lucru?

Un accident de muncă mai puțin obișnuit s-a petrecut într-un supermarket din Constanța. O femeie a fost mușcată de un scorpion în timpul programului de muncă, motiv pentru care inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-au întâmplat lucrurile și cine se face vinovat.

Ce s-a întâmplat cu femeia mușcată de un scorpion într-un supermarket din Constanța?

La scurt timp după ce angajata supermarketului din Constanța a fost mușcată de un scorpion, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Se pare că totul s-a întâmplat pe data de 3 mai. Angajata supermarketului din Constanța se afla în depozitul magazinului și descărca mai multe lădițe cu căpșuni, moment în care a fost înțepată în mâna stângă de un scorpion. Se pare că scorpionul se afla într-o lădiță cu căpșuni. Ulterior, colegii femeii au chemat ambulanța, iar aceasta a fost transportată de urgență la spital, acolo unde s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor, însă nu a fost nevoie e internare pentru mai multe zile, starea acesteia de sănătate fiind una bună.

După producerea acestui incident specialiștii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța au deschis o anchetă, având în vedere că este considerat accident de muncă.

Din primele informații se pare că lădițele cu căpșuni ar fi ajuns în supermarketul din România din Grecia, astfel că este luată în calcul ipoteza ca scorpionul să fi ajuns în lădiță odată cu fructele, potrivit libertatea.ro. 

Citeste si: Care este durata maximă a concediului fără plată

Se pare că scorpionul se află în lădițele cu căpșuni pe care le sorta angajata
Se pare că scorpionul se află în lădițele cu căpșuni pe care le sorta angajata[Sursa foto: unsplash]

După finalizarea anchetei, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța vor da un verdict clar pentru a vedea cine se face vinovat de producerea acestui incident nefericit.

În prezent, angajata supermarketului din Constanța se află în afara oricărui pericol, aceasta alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Simptomele care apar în cazul înţepăturii de scorpion sunt paralizie musculară, tulburări cardiace, sângerare, dispnee sau orbire, motiv pentru care trebuie anunțat de urgență medicul în cazul unei astfel de înțepături. La nivel mondial există mai multe specii de scorpioni, iar cei care trăiesc în Europa sunt considerați inofensivi, în timp ce în Africa trăiesc cei veninoși și a căror mușcătură poate duce la deteriorarea celulelor, paralizia sistemului nervos și, în cele din urmă, pot provoca decesul.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre piața locurilor de muncă din București

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Anunț important! Aceste pensii vor fi desființate! Cine va avea de suferit

Șeful Enel, profeție terifiantă: piața de energie va avea doi ani de volatilitate extremă

Anunț important! Aceste pensii vor fi desființate! Cine va avea de suferit

Cum poți lucra la SRI. Ce fel de examene trebuie să susții ca să intri acolo și ce la ce salariu să te aștepți

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies