Andrei Stoica, fostul concurent Exatlon, si-a lasat maioul Faimosilor! Acesta a fost purtat de Giani Kirita, apoi a fost preluat de Catalin Cazacu!

,

Cand a fost eliminat, Andrei Stoica de la Exatlon si-a lasat maioul Faimosilor. Dupa ce a fost purtat de Giani Kirita, a intrat in posesia lui Catalin Cazacu.

Dupa ce a plecat din Republica Dominicana, Andrei Stoica de la Exatlon si-a lasat maioul Faimosilor. Campionul de kickboxing a purtat in timpul multor probe un maiou negru pe care l-a considerat a fi norocos.

De aceea, Stoica i l-a lasat lui Giani Kirita, care l-a purtat si el o buna bucata de vreme. Dupa eliminarea lui Kirita, maioul a ajuns la un alt membru al echipei Faimosilor, Catalin Cazacu, acesta etalandu-l si in editia Exatlon din 13 mai.

„Asa cum v-am mai spus, o parte din mine va ramane mereu in Republica Dominicana, la Exatlon. Chiar si dupa plecarea lui Giani din concurs, maioul meu a fost preluat de Catalin Cazacu! In episodul de ieri i-a purtat noroc, sa speram ca o va tine tot asa, si va duce din nou Faimosii spre victorie! Hai Faimosii!”, a postat Andrei Stoica.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doamne, ce tanara e mama lui Andrei Stoica, fostul concurent de la Exatlon! Iata cum a ales sportivul sa o surprinda placut pe mama sa de ziua ei de nastere si ce mesaj...

Accident grav pe șoselele din România: trei mașini au fost implicate. Șase persoane sunt rănite

Florin Călinescu distruge PRO TV! A spus public de ce și-a dat demisia. Cu ce televiziune ar urma să semneze

La doua luni dupa ce a abandonat #Exatlon din motive medicale, Andrei Stoica le-a dat inca o veste proasta fanilor! "Am primit o veste proasta... Pacat de toate...

Ce ascund reactiile concurentilor de la Exatlon? Care dintre ei se bucura demonstrativ, la intimidare si care isi manifesta sincer trairile! Iata ce marturisiri inedite a facut...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies