EXCLUSIV Andrei și Karina nu au o relație perfectă: "Certurile au apărut după ce..." Dezvăluiri picante din viața de cuplu

Andrei și Karina nu au o relație perfectă și nu se tem să recunoască acest lucru. De la ce pornesc certurile în cuplu?


In articol:

Andrei și Karina nu au o relație perfectă, asta în ciuda aparențelor. Cu toate că cei doi reprezintă un exemplu pentru foarte mulți tineri aflați la început de drum, Andrei și Karina au recunoscut că și în povestea lor de iubire există momente tensionate, chiar dacă nu lasă ca acest lucru să devină vizibil.

Citeste si: Karina de la "Survivor România", momente de panică din cauza lui Andrei: "Îmi vine rău!"

Andrei și Karina nu au o relație perfectă: "Certurile au apărut după ce..."

Andrei și Karina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, începută la "Survivor România". Cei doi se înțeleg foarte bine, au multe lucruri în comun, dar recunosc că deși din exterior pare că au o relație perfectă, în realitate, adevărul este altul.

Andrei și Karina au mărturisit într-un interviu exclusiv pentru Kanal D că există momente în care ajung să aibă discuții în contradictoriu, dar că de fiecare dată reușesc să rezolve totul la timp, fără să se ajungă la conflicte puternice. Cei doi au dezvăluit că încă sunt într-un proces de cunoaștere, având în vedere că ceea ce au trăit la "Survivor România" este complet diferit de lumea reală și că, până în prezent, certurile lor au apărut doar din cauza lipsei de comunicare. În plus, Andrei a spus că și gelozia Karinei reușește să încingă spiritele în anumite situații.

Citeste si: Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Ce s-a întâmplat după vizita la Hațeg?

"Pare că avem o relație perfectă. Da, am văzut și eu chestia asta și într-un fel mă bucur foarte, foarte mult că foarte mulți copii văd un model în noi și cred enorm de mult în relația noastră pentru că totul a plecat dintr-o iubire simplă, pură, inocentă și copilărească. Tot ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat real, bazat pe ceea ce am simțit și pe ceea ce inima noastră a rezonat atunci. Cu siguranță că e o relație perfectă în care ne înțelegem bine, dar ne mai și certăm. Certurile, multe dintre ele au apărut după ce am ajuns acasă, în lumea asta agitată. Cred că sunt discuții normale, certuri normale, bazate pe momente de slăbiciune, momente de tensiune, când unul e cu moralul la pământ sau unul e obosit și cred că mai apar puțin și de la gelozia unora. Încă ne cunoaștem, încă suntem în procesul de cunoaștere și descoperim lucruri noi, ne obișnuim noi cu noi.", a spus Andrei.

"Da, normal că am avut discuții, normal că am avut certuri. Sinceră să fiu, cred că prin orice am trecut nu ne-am certat. Adică niciodată nu a ieșit scandal, să zbierăm unul la celălalt sau să urlăm, dar au mai fost neînțelegeri. Noi trebuie să învățăm și am învățat din ce în ce mai bine să comunicăm pentru că fiecare are caracterul lui și dacă nu spui la timpul potrivit ce te deranjează, lucrurile se tot adună, se tot adună și izbucnești și asta nu e bine pentru niciunul dintre noi. Probabil că ăsta e un motiv de ceartă, faptul că nu spui la timp ce te deranjează și lucrul acela ajunge să te macine cumva și să te rănească mai târziu, din ce în ce mai mult, dar am discutat despre toate astea și certurile sunt aproape nule momentan.", a adăugat Karina.

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Nu s-au ferit să o recunoască: "E mult mai acidă și mult mai dificilă..."

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Cei doi au dezvăluit cum a evoluat relația lor după ce s-au întors în România.

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Cei doi s-au cunoscut într-un cadru de poveste, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și au decis să își continue povestea de dragoste și după revenirea în țară, moment în care au constatat că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât păreau inițial.

Andrei și Karina, cei doi îndrăgostiți de la "Survivor România", au avut parte de o mulțime de provocări după ce s-au întors din Republica Dominicană. Dacă acolo își puteau trăi povestea de iubire în liniște, departe de toată agitația, întoarcerea în România a reprezentat o adevărată încercare pentru cei doi. Viața lor s-a schimbat complet, au fost nevoiți să facă față problemelor, lucru care, așa cum era de așteptat, și-a pus amprenta asupra relației lor.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies