Andreea speră la o împăcare cu Emanuel, însă el nu este la asentiment cu ea:”Cred că între mine și Emanuel nu s-a consumat ce trebuia să se consume” Urmăriți o nouă ediție, marți, 4 octombrie, de la 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Andreea speră la o împăcare cu Emanuel

Sursa: Captură KANAL D

După ce a făcut-o pe Andreea să se îndrăgostească de el, acum, Emanuel vrea să cunoască o altă fată din casă. Blondina este de părere că între ei încă există lucruri neconsumate.

Andreei i s-au aprins călcâiele după Emanuel, tânărul care era în stare să calce și ”peste cadavre” pentru a o pune pe blondină într-o lumină bună. Ei bine, concurentul și-a îndreptat atenția spre o altă concurentă din ”Casa Iubirii” și a lăsat-o pe Andreea cu buza umflată.

Emanuel: ”Presimt că o să mă cert cu Andreea”

Emanuel și Andreea s-au apropiat rapid unul de celălalt și sperau că vor forma unul dintre cele mai solide cupluri din ”Casa Iubirii”, însă intențiile concurentului s-au schimbat treptat.

După doar o săptămână de relație, cei doi și-au spus ”adio”, iar tânărul a dezvăluit că vrea să cunoască o altă fată din casă.

”Eu presimt că o să mă cert cu Andreea, pentru că ea o să fie frustrată și o să vină la mine să mă atace, să-mi spună că sunt fals, ca să nu mă apropii eu de Diana”, le-a

spus Emanuel băieților. 

Citeste si: Scandal de proporții în Casa iubirii! Sorin și Emanuel ajung la cuțite! „Pleacă acasă! Ești degeaba aici!” Iată până unde a ajuns conflictul celor doi concurenți!

Radu este de părere că Emanuel exagerează, mai ales că a fost împreună cu Andreea doar o săptămână.

La rândul ei, Andreea consideră că lucrurile nu s-au consumat între ea și Emanuel, moment în care el își dă ochii peste cap, semn că el nu este de aceeași părere.

”Între mine și Emanuel cred că nu s-a consumat ce trebuia să fie consumat”, a spus Andreea. 

Andreea Mantea i-a observat reacția lui Emanuel și a ținut să audă și părerea lui.

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

”Eu cred că nu mai e ceva de consumat între noi, Andreea”, a spus tânărul.

Citeste si: Scandal de proporții în Casa iubirii! Sorin și Emanuel ajung la cuțite! „Pleacă acasă! Ești degeaba aici!” Iată până unde a ajuns conflictul celor doi concurenți!

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies