Andreea și Ștefan vin la Roata Norocului, duminică, 6 februarie, într-o nouă ediție savuroasă și plină de umor, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Foto(5)

Nu pierdeți o nouă ediție a emisiunii Roata Norocului, duminică, 6 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ana Barnoschi și Bursucu va așteaptă duminică, 6 februarie 2022, cu o nouă ediție a indragitei emisiuni-concurs, Roata Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D! Cei doi prezentatori vor aduce în atenția publicului multe momente hazlii, invitați de seama, muzică de calitate, premii mari, divertisment și cele mai inedite puzzle-uri.

Doi invitați speciali vor calcă pragul primei ediții din acest nou sezon, Andreea și Ștefan, care vor lupta cu îndârjire

să câștige cât mai multe premii pentru o familie necăjită.

Andreea și Ștefan vin la Roata Norocului, duminică, 6 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ana Barnoschi se va remarca inca de la inceputul editiei, cand isi va face aparitia în pielea unui nou personaj, o cerșetoare, încercând să pară că provine dintr-un canal, acolo unde se adăpostește de frig și își duce greu zilele.

Ana va fi îmbrăcată în haine vechi, ponosite și va încerca din răsputeri să cerșească bani de la Bursucu, pe care îl va enerva din nou cu cerintele sale si cu interventiile inoportune. 

În nouă ediție a emisiunii Roata Norocului, cei doi invitați speciali vor fi Andreea și Ștefan care vor veni cu mare entuziasm și dornici să lupte pentru a descoperi cât mai multe soluții ale

puzzle-urilor puse în joc pentru o familie greu încercată de soarta.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Nu vor lipsi nici din această ediție pedepsele hazlii, care vor face deliciul publicului. Astfel, Deea și Ștefan vor trebui să execute chiar și cele mai incomode pedespse pentru a putea merge mai departe în

concurs și să câștige cât mai multe premii. Bandul emisiunii va încânta telespectatorii că de fiecare dată cu refrene celebre și îndrăgite.
Nu pierdeți așadar o nouă ediție a emisiunii Roata Norocului plină de momente inedite și mult a distracție, duminică această de la ora 20:00, la Kanal D!

EXCLUSIV!  Weekend plin de emoții pentru Bursucu! Îndrăgitul prezentator de la Kanal D a fost naș de botez pentru prima oară

Citeste si: Florentina Opriș și Mihai Ghiță vin la Roata Norocului, duminică, 5 decembrie, de la ora 20:00, într-o ediție spectaculoasă, la Kanal D!

Citeste si: Carmen și Adriana Minune vin la Roata Norocului, duminică, 19 decembrie, într-o ediție spectaculoasă, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.