Andreea Raicu a recunoscut de ce au parasit-o toti barbatii din viata ei. Vedeta avea o problema serioasa

Author: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 06:45

Fosta prezentatoare Prima TV, devenita persoana publica si femeie de afaceri, a marturisit de ce niciuna din relatiile ei nu a reusit.

De ce relatiile Andreei Raicu au esuat? Pentru ca vedeta cauta un partener de viata asemeni tatalui ei.

Vedeta a marturisit, intr-o postare pe blogul ei, ce gresala majora a facut. In toate relatiile cu iubitii ei, cauta ceea ce relatia cu tatal ei nu i-a oferit.

Andreea Raicu a lasat sa se inteleaga ca a avut probleme cu tatal ei, potrivit ciao.ro. Cand acesta nu a mai fost, ea l-a cautat pe barbat in iubitii ei. Este o gresala majora care a dus la despartire dupa despartire.

Pentru a scapa de aceasta problema, de a isi gasi tatal in alti barbati, vedeta a apelat la ajutor de la specialisti.

De ce relatiile Andreei Raicu au esuat

Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.

Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiţionat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiţi. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune, pe blogul ei.

Andreea Raicu nu a avut cea mai buna relatie cu tatal ei

Nu am avut cea mai bună relaţie cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetiţele, eram iremedialbil indrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil…

… Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să ştiu că sunt importantă şi că mă iubeşte indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aş fi dorit să ştiu că este mândru de mine şi de realizările mele şi să ştiu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieşeau lucrurile.

Dar el nu a ştiut să o facă, şi nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu ştia cum să mi-o arate, îşi dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reuşit, dar a lăsat şi urme, o presiune care m-a urmărit continuu şi cu care uneori mă mai lupt şi în ziua de azi şi pe care pot să o recunosc atât de bine şi la alte fete care au trăit experienţe similare”, a mărturisit Andreea Raicu, potrivit aceleiasi surse.

Citeste si: Un aliment de baza al romanilor s-a scumpit incredibil de mult. Ce se intampla cu inflatia

EL este iubitul Simonei Halep: milionarul o insoteste si la antrenamente

Citeste si: Cea mai urata femeie din lume este acum un model pentru tineri! Lizzie Velasquez are o poveste de viata uimitoare

Citeste si: Video. Marturia cutremuratoare a femeii in bratele careia a murit politistul din Timis. "Si Salvarea si Politia au venit cam tarziu"

 

 


Cookies