Andreea Pirui o atacă dur pe Berna: "Nu o mai copia pe Roxana!" Ce s-a întâmplat între cele două?

Autor: B.H.
Actualizat: 07 mai 2020, 18:30

S-au încins din nou spiritele în casa fetelor. De această dată, Berna, Andreea Pirui și Daiana s-au certat, iar Berna a fost acuzată că o copiază pe Roxana.

O afirmație făcută de Berna a stârnit din nou controverse și a dus la apariția unui nou conflict în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Viorel Catarama si Adina Alberts se despart. Care este motivul

Berna a comentat apropierea dintre cuplurile Marius-Andreea Pirui și Gabriel-Daiana, cirticându-i pentru că mereu în conversațiile lor folosesc cuvintele "Nașule/ Nașa." Berna a considerat că această formă de alint este plictisitoare, lucru care le-a deranjat foarte tare pe fete.

Andreea Pirui o atacă dur pe Berna: "Nu o mai copia pe Roxana!" Ce s-a întâmplat între cele două?

Berna și-a făcut apariția în emisiune purtând o pălărie pe cap și un sacou pe umeri, la fel cum a apărut și Roxana de mai multe ori la "Puterea Dragostei". Astfel, Andreea Pirui a acuzat-o pe Berna că își dorește să îi ia locul Roxanei în emisiune și că o copiază, nu doar din punct de vedere vestimentar, ci și când vine vorba despre comportament.

Conflictul s-a aprins, iar cele două concurente au ajuns să se certe și să își spună cuvinte dure.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei"! O concurenta a lesinat: "S-au certat foarte tare si..."

Andreea Pirui: Ești Roxana 2. Roxana minion, dar fake. Exact Roxana, dar fake. La reduceri. Chiar îți stă foarte urât, trebuia să îți spun că îți stă bine ca să te mai faci de râs în continuare.(...) Nu o mai copia pe Roxana, nu o mai copia, te rog frumos.

(...) Am scăpat de Roxana, nu mai vreau să o văd pe Roxana. Chiar nu, mersi. Ești exact ca ea. O copiezi foarte mult, la gesturi

Berna: Nu o copiez pe Roxana, eu de când am venit în casă așa sunt.(...) Eu nu sunt Roxana, eu sunt Berna. Eu și Roxana eram la fel, fără să ne cunoaștem. Vorbeam așa, dădeam peste nas, așa m-a dat Dumnezeu.

Vezi în materialul video de mai jos cum a decurs discuția dintre Berna și Andreea Pirui.

Citeste si: Jador se insoara cu Georgiana! "Acasa, la parinti, nu duci orice femeie"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!