Andreea Pirui, în brațele unui bărbat în afara casei "Puterea dragostei"! Poza-bombă apărută după ce Mocanu a acuzat-o că are un iubit acasă

Andreea Pirui a apărut pe Facebook alături de un tânăr. S-a întâmplat nu la multă vreme după ce Mocanu a acuzat-o că are un iubit acasă.


In articol:

Pirui a apărut în brațele unui tânăr, iar fotografia a fost publicată pe Facebook. Mocanu o acuza, însă, că are un iubit italian, nu român, deci nu ar fi vorba despre acest tânăr.

Mocanu a susținut că Andreea Pirui are un iubit în afara show-ului, lucru negat vehement de blondă. 

"Jador, Mocanu au stat în casă 5 luni. Eu nu cred că nu au vorbit cu niciodată și nu s-au întâlnit cu nicio fată. Mă pot împăca cu fostul iubit sau cu altul. Cu oricare dintre ei mă pot împăca, și nu numai cu foștii, îmi scriu o grămadă. Nu duc lipsă, să fim serioși", a spus, în replică, Andreea Pirui.

Blonda a făcut dezvăluiri despre o întâlnire a Andrei cu None, spunând că aceasta a durat aproximativ o oră.

Mocanu i-a spus lui Pirui că are un iubit italian!

Mocanu a mers mai departe cu acuzațiile că Pirui are un iubit italian, iar ea, în replică, a spus că Mocanu s-a culcat cu Bia.

"Ai 30 de ani, în floarea vârstei, ar trebui să arăți altfel. Arăți de 40 de ani. La 30 de ani ar trebui să fii bombă, ești trecută, ești ofilită. Te mulțumești cu faptul că ăla îți aduce bani, dar toată viața o să fii o roată de rezervă pentru el. Ești o săgeată și te mulțumești cu faptul că îți spune vrăjeala aia: <Ești cămașa bună>, dar tu, de fapt, ești... O femeie cu creierul tău ar trebui să zică <Ia mai du-te încolo> că îmi găsesc eu unul și fac eu bani cu el.

E păcat de tine că ești fată deșteaptă, dar te-ai refugiat într-un golănaș. Problema mea e că vii aici și ocupi un loc pentru băieții ăștia care chiar își caută dragostea. În locul tău putea să vină o fată care chiar își dorea ceva cu cineva, nu doar să facă gura mare pe aici", a spus Mocanu.

"Ai stat 5 luni la hoteluri cu toate. Tu, care te-ai culcat cu Bia și nu ți-ai asumat", a replicat Andreeai Pirui.

Citeste si: Simina se căsătorește! Când va avea loc nunta! A spus totul despre eveniment

Citeste si: E OFICIAL! Simona si Bobicioiu au plecat impreuna un vacanta! Poze din camera lor de HOTEL!

Citeste si: Doua concurente de la ''Puterea dragostei'' s-au TATUAT! Ambele au ales o zona sensibila! FOTO

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate