Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", apel pe instagram în plină criză de coronavirus: "Dragi români..."

Chiar dacă este plecată din țară, Andreea Pirui este la curent cu situația din România provocată de coronavirus, astfel că a făcut un apel pe instagram. Ce le-a cerut prietenilor virtuali?


In articol:

În această perioadă complicată, concurenții de la "Puterea Dragostei" sunt, poate mai mult ca niciodată, cu gândul la familiile pe care le-au lăsat în România. 

Citeste si: Comentariile incredibile primite de Gabriel dupa ce a postat o fotografie alaturi de Daiana: ''Las-o lui Livian''

Andreea Pirui s-a declarat îngrijorată de felul în care evoluează epidemia de coronavirus pe teritoriul României și a profitat de ocazie pentru a le transmite un mesaj tuturor celor care o urmăresc în mediul online.

Citeste si: Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", apel pe instagram în plină criză de coronavirus: "Dragi români..."

În plină criză de coronavirus, Andreea Pirui își îndeamnă prietenii virtuali să se apropie mai mult de credință. Concurenta de la "Puterea Dragostei" le-a cerut tuturor celor care o urmăresc pe instagram ca în fiecare zi, în intervalul 16-18, să lase preț de câteva minute de-o parte orice activitate și să rostească o rugăciune.

Citeste si: Andrei Poptelecan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", iubeste din nou! Iata cine este noua lui iubita, dupa ce a renuntat definitiv la Manuela!

"Dragi români, vă provoc ca în fiecare zi, fiecare din voi să lăsați tot ce vă ocupă timpul și haideți împreună să ne luăm timp de rugăciune între orele 16-18. Să-L implorăm pe Dumnezeu să ne ierte de tot ce am greșit în fața Lui, să-L rugăm să lase EL vindecare și să stopeze această epidemie de virus! Dumnezeu ne iubește!", a scris Andreea Pirui într-un story pe instagram.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate