Andreea Mantea, plimbata cu TIR-ul! Bursucu, sofer de cursa lunga! Iata cum a incercat Andreea sa il enerveze pe colegul ei cu intrebari incomode si cum a reactionat acesta

Echipat corespunzator, cu manecile suflecate si un prosop dupa gat, cu numele inscriptionat, la vedere, ca un tirist care se respecta, simpaticul Bursucu goneste spre destinatie.

In tot acest timp, Andreea Mantea il supune unui adevarat interogatoriu si nu reuseste sa-l scoata din pepeni pe colegul de emisiune.

"Ajungem si noi in timp util, sa faci si tu un dus, ca esti cam transpirat! M-am plictisit, Bursucule, ce sa fac eu in tirul asta?", a spus Andreea.

Bursucu s-a straduit sa ajunga la timp la destinatie, indemnand-o pe Andreea sa se odihneasca in cabina tirului, insa aceasta a inceput sa il sicaneze pe colegul ei.

Pentru a o linisti pe Andreea, Bursucu i-a povestit unde au conceput mirii copilul. Afland ca totul s-a petrecut chiar in cabina tirului, Andreea si-a schimbat atitudinea fata de colegul ei si i-a cerut sa opreasca tirul.
Iata ce dicizie categorica a luat Andreea Mantea si cum a reactionat Bursucu:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate