Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 mai 2022, 12:17

Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a spus vedeta fanilor de pe rețelele de socializare?

Andreea Mantea a început săptămâna în forță. Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”  se trezește foarte devreme, iar în această dimineață a ținut să le transmită urmăritorilor săi un mesaj sugestiv.

Andreea Mantea, mesaj sugestiv pentru urmăritorii săi

Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales de când face parte din noul proiect de la Kanal D. Vedeta își ține la curent urmăritorii cu toate activitățile pe care le desfășoară și le oferă tot timpul sfaturi fanilor săi. 

Vedeta își începe ziua foarte devreme, primul lucru pe care îl face este să-și țină fanii la curent cu ce s-a mai întâmplat în viața ei. Se pare că prezentatoarea Tv a început săptămâna într-o notă spirituală și le-a transmis internauților un mesaj despre fericire.

”Fericirea se face negăsită...este în propriile mâini”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a postat pe pagina de Instagram.

Andreea Mantea le-a transmis acest mesaj fanilor săi cu gândul că atunci când crezi că totul este imposibil, să nu uiți că totul depinde de tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: DESCALIFICAREA momentului în ”Casa Iubirii”. A picat testul poligraf și a fost eliminat. Ștefania a rămas în competiție

Întâmplare mai puțin obișnuită pe platourile de filmare de la ”Casa Iubirii”

Recent, Andreea Mantea a vorbit despre un eveniment mai puțin obișnuit care s-a petrecut pe platourile de filmare înainte să înceapă show-ul ”Casa Iubirii”.

"Când am făcut noi probele pentru camere și lumini până să intre concurenții în competiție, au venit niste tineri care au jucat rolul celor care urmau să intre în casa și s-au îndrăgostit. Erau doi tineri, copii frumoși...Nu au mai venit a doua zi la filmări. Unde sunt?! La suc,"  a povestit amuzata prezentatoarea TV.

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat cine va părăsi emisiunea! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!