Andreea Mantea, in culmea fericirii, sambata, la “Se striga darul”: “Prima nunta fara Bursucu! Sa ma DESTRABALEZ!”

“Se striga darul” intra in casele telespectatorilor, sambata seara, de la ora 20:00, intr-o noua formula, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, “maestri de ceremonii”.

Bursucu, fostul coleg al Andreei, a dorit sa isi ia ramas bun de la colega lui asa cum se cuvine si a facut-o, dar in stilul caracteristic. Bursucu l-a invitat pe Mihai la o “intalnire”, la care invitatul – supriza a fost nimeni alta decat Andreea.

Ajunsi fata in fata, Bursucu le-a dezvaluit colegilor lui “planurile”:

“Draga Andreea, Mihai Mitoseru, colegul nostru, vine la nunta in locul meu. El va prezenta emisiunea <Se striga darul> alaturi de tine. (…) E mai bine asa, nu vreau sa te mai chinui!” i-a marturisit Bursucu, Andreei.

Incantata si presupunand ca nu v-a mai avea “competitor” puternic in strangerea zestrei pentru miri, Andreea a pornit la drum. “Noii” colegi, Andreea si Mitoseru pleaca spre tinutul Neamtului, la nunta mirilor Bianca si Petru Toma, din comuna Poloboc, dornici sa castige competitia “Se striga darul”.

Ajunsa in orasul miresei, fericirea Andreei a prins glas:

“Prima nunta fara Bursucu! Sa ma <destrabalez>!”, a spus vedeta.

Cum Bursucu i-a lasat o “mostenire” grea predecesorului sau, el castigand aproape toate competitiile in fata Andreei, Mitoseru este mai pregatit ca oricand sa tina stacheta ridicata. El nu pierde vremea si se pune pe treaba.

 “Ceas aveti? Dar pantofii va mai trebuie?”, il intreaba Mitoseru pe nasul mirilor, moment in care il deposedeaza de bunuri.

Ce este dispus sa faca Mihai Mitoseru pentru a castiga competitia in fata “rivalei” lui, Andreea Mantea, si cine va strange cea mai multa zestre pentru miri aflati sambata aceasta, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Se striga darul”. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate