Andreea Mantea ia pastile ca să poată mânca: „Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara” David știe să îi acorde primul ajutor în cazul în care i se face rău

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 sep 2022, 06:15

Andreea Mantea, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Sursa: instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că urmează un tratament strict pentru a ține sub control o afecțiune cu care a fost diagnosticată. Prezentatoarea TV ia 9 pastile pe zi pentru ca starea ei de sănătate să nu se agraveze.

Andreea Mantea este o gospodină desăvârșită și nu s-a ferit niciodată să afirme că este și o persoană gurmandă și foarte pofticioasă. Cu toate acestea, vedeta trebuie să aibă mare grijă la alimentație și asta din cauza unei afecțiuni cu care a fost diagnosticată în urmă cu mai mulți ani. Vedeta ia pastile pentru a putea să mănânce, ocazional, tot ceea ce își dorește.

Andreea Mantea, probleme de sănătate. Alimentul care îi este interzis, dar căruia nu îi poate rezista: „Da, atât sunt de pofticioasă”

Dacă alte vedete își ascund poftele alimentare, Andreea Mantea recunoaște că este pofticioasă și că nu poate rezista în fața tentațiilor culinare. Vedeta a mărturisit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că este nevoită să ia 9 pastile în fiecare zi pentru ca starea ei de sănătate să nu se agraveze, dar și să țină un regim alimentar strict.

Andreea Mantea a dezvăluit că are o listă lungă cu alimente care îi sunt complet interzise, dar pe care le mai consumă din când în când, deși știe că organismul ei reacționează imediat.

Citeste si: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme în doar câteva săptămâni! Regimul alimentar pe care l-a ținut vedeta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a povestit că slănina cu ceapă este mâncarea ei preferată și că, deși nu are voie să mănânce ceapă, sunt zile în care mai face excepții. Conștientă de riscurile care pot să apară în momentele în care nu își respectă regimul, prezentatoarea TV l-a învățat pe David cum să reacționeze în cazul în care starea ei de sănătate se deteriorează, astfel că băiețelul vedetei știe exact ce tratament să îi administreze.

„Da, atât sunt de pofticioasă. Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. Chiar stăteam cuminte. E o listă de alimente care îmi sunt interzise total.

Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să îmi administreze acel pen, atât de grav sunt, atât de grav am ajuns pentru că nu am fost în stare să mă opresc. Da, pe acea listă, din păcate, se află și ceapa. Nu îmi provoacă vreo arsură sau vreo jenă, așa cum se întâmplă, nu, mie îmi face foarte mult rău, dar cu toate astea nu pot să mă opresc și, din când în când, pe proprie răspundere...nu
îmi provoacă șoc anafilactic, dar mă umflu, cu toate astea din când în când mai...pentru că slana cu usturoi parcă nu prea merge, parcă merge mai bine cu ceapă.”,
a spus Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: De ce Andreea Mantea nu a depus plângere după ce a fost bătută de tatăl copilului ei! Care a fost răspunsul vedetei Kanal D

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!