Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o! Sambata, la “Se striga darul”, se incing spiritele intre cei doi prezentatori, in batalia cuferelor

Author: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 23:55

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea vor da batalia cuferelor, maine seara, incepand cu ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii „Se striga darul”, difuzata la Kanal D!

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea vor da batalia cuferelor, maine seara, incepand cu ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii „Se striga darul”, difuzata la Kanal D! Mihai doreste sa isi ia revansa in fata colegei de emisiune, care reuseste ca in fiecare editie sa ii puna bete in roate, avand, astfel, un avantaj considerabil in fata lui, in ceea ce priveste colectarea zestrei pentru mireasa.

Astfel, Mitoșeru a dat un anunț de căutare de loc de muncă pentru Andreea Mantea; iar telefoanele au început să sune fix în toiul pregătirilor de nuntă și al strângerii zestrei.

Asta a pătit focoasa bruneta tocmai în comuna Ciuperceni, din Teleorman, acolo unde Irinel Tudorică, șofer de meserie, o ia de nevastă pe Oana, casnica, din satul Poeni.

Citeste si: Orice nunta este un prilej de razboi intre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru! Important e daca mirii se iubesc, daca familiile au cu ce se mandri si mai ales cu ce contribui! Sambata seara, de la 20:00, "Se striga darul!" la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„E o greseala. Nu sunt bona, nu stiu cine a pus numarul meu in anunt”, se apara Andreea Mantea cand incep sa o sune potentialii „clienti”. In tot acest timp, Mihai Mitoseru isi freaca mainile bucuros, dar nici nu stie ce urgie il asteapta. 

Cât de multă zestre au strâns cei doi prezentatori și dacă Andreea Mantea a intrat in randul bonelor, aflati sâmbătă, urmarind  „Se strigă darul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.