Andreea Mantea anunță verdictul pentru Cristian! "Rămâne sau părăsește Casa iubirii?" Aflați care va fi decizia finală și cum va reacționa Ștefania, joi, 12 mai, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2022, 20:49

Andreea Mantea va anunta ce va intampla cu Cristian in editia de joi a emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea va anunța în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii ce se va întâmpla cu Cristian!

La doar câteva zile de la descalificarea Iolandei și a lui Mihai, din cauza încălcării regulamentului emisiunii, alți doi concurenți din Casă iubirii au încălcat regulile. Se pare că Ștefania și Cristian s-ar fi întâlnit și ei în afară emisiunii. În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să se disculpe și să explice gestul lor, cei doi tineri îndrăgostiți au fost supuși unui test poligraf pentru a se descoperi dacă au spus sau nu adevărul.

Andreea Mantea anunță verdictul pentru Cristian! "Rămâne sau părăsește Casa iubirii?"

După ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Ștefania și Cristian au fost supuși unui test poligraf. Aceștia au răspuns unor întrebări referitoare strict la gestul la care au recurs recent, când s-au întâlnit în afară platourilor de filmare. În cadrul ediției de miercuri, Andreea Mantea a prezentat rezultatul în ceea ce o privește pe Ștefania, despre care s-a descoperit că a spus adevărul.

Ceea ce a însemnat că tânăra va putea rămâne în Casa iubirii.

În timp ce pentru Cristian va urma să se afle rezultatul abia în ediția de joi, 12 mai. Așteptarea rezultatului în cazul lui Cristian a iscat tensiuni mari între el și Ștefania, deoarece tânărul are impresia că iubita lui este mult mai liniștită de când și-a aflat verdictul și nu îl mai sprijină.

Cristian: Acum sunt șanse 50 și 50 să plec sau să rămân! Și ea făcând asta e clar că nici nu o interesează!

Ștefania: Dacă pleci tu plec și eu!

Cristian: Ți-am spus, mi-ai dat dovadă că tu te-ai văzut cu sacii în căruță! Asta am simțit!

În ediția de joi a show-ului matrimonial Casă iubirii, Andreea Mantea va prezența rezultatul testului poligraf în ceea ce-l privește pe Cristian.

Astfel, dacă tânărul a spus adevărul va putea rămâne în emisiune, iar în caz contrar va fi descalificat. Rămâne de văzut ce se va întâmplă în cazul lui Cristian, dar și cum va reacționa Ștefania în urmă verdictului mult așteptat, în cadrul emisiunii de mâine, de la ora 10:00 și 17:00, la Kanal D!

Cine a fost Badea Cârțan, supranumit „Dacul care a coborât de pe Columna”

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Citeste si: Andreea Mantea, hotărâre fără precedent pentru Ștefania și Cristian, după ce au încălcat regulamentul emisiunii! Iată ce s-ar putea întâmpla cu cei doi concurenți!

 


Cookies