Andreea Mantea a surprins pe toată lumea: “Am venit să îmi iau rochie de mireasă” Prezentatoarea „Casa Iubirii” a dezvăluit imediat motivul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 24 sep 2023, 11:06

Andreea Mantea de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Andreea Mantea

Andreea Mantea a surprins pe toată lumea cu ultima sa postarea. Îndrăgita prezentatoare a anunțat că-și caută rochie de mireasă.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului matrimonial „ Casa Iubirii ” a pornit în căutarea rochiei de mireasă. Fanii au crezut că vedeta Kanal D va face marele anunț.

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” își caută rochie de mireasă

Vedeta Kanal D este o persoană rezervată atunci când vine vorba de viața sentimentală, însă ultimul anunț făcut de Andreea Mantea i-a pus pe gânduri pe urmăritori.

Îndrăgita prezentatoare a anunțat că își caută rochie de mireasă.

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

„Sunt la Oradea, am venit să-mi caut rochie de mireasă. Pentru ce credeți că îmi trebuie?”,

a spus Andreea Mantea în secțiunea Instastory.

Citește și: La mulți ani, Andreea Mantea! Care sunt cele trei dorințe ale prezentoarei „Casa Iubirii”: „Până la finalul sezonului, vreau...”

Andreea Mantea și-a ținut fanii în suspans pentru câteva secunde, dar nu, vedeta Kanal D nu se căsătorește, ci și-a căutat o rochie pentru un eveniment. „Îmi caut rochie pentru un eveniment.

Că doar nu mă mărit, ferească Dumnezeu”, a glumit Andreea Mantea. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea s-a bucurat de vizita la Oradea

Pasionată de domeniul frumuseții, Andreea Mantea s-a simțit în elementul ei înconjurată de rochii și accesorii. Vedeta nu a avut parte doar de haine și accesorii, ci și de mici plăceri nevinovate.

Citește și: Andreea Mantea, șocată de răsturnarea de situație din “Secrete de familie”: “Asta nu am putut să cred!(...) părea exact băiatul acela de bani gata…"

Fiind o pofticioasă, Andreea Mantea a fost așteptată și cu o felie de tort, iar vedeta nu s-a putut abține și a postat totul pe contul său de Instagram. Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” s-a plimbat prin centrul orașului, iar după ce și-a terminat treaba, vedeta Kanal D s-a întors în Capitală.

Andreea Mantea și-a sărbătorit recent ziua de naștere, fiind înconjurată de familie și de prieteni. Așa cum se întâmplă de ani buni, ziua de naștere a prins-o pe Andreea pe platourile de filmare ale emisiunii „Casa Iubirii”.

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri de senzație despre rolul vieții ei într-un serial turcesc| Exclusiv

Vedeta Kanal D a început sărbătoarea încă de la miezul nopții, atunci când mama ei i-a urat „La mulți ani”, având în mână un tort și o sticlă de șampanie.

Andreea Mantea a fost surprinsă de David cu un desen extrem de frumos.

Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentatoare din România, în prezent fiind moderatoarea emisiunii „Casa Iubirii” de la Kanal D.