La mulți ani, Andreea Mantea! Care sunt cele trei dorințe ale prezentoarei „Casa Iubirii”: „Până la finalul sezonului, vreau...”

Author: Diana Bostan

La mulți ani, Andreea Mantea!

Sursa: Instagram- andreeamantea

Sărbătoare marea în familia Kanal D. Andreea Mantea este sărbătorita zilei, iar surprizele au început să curgă încă de la miezul nopții.

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Casa Iubirii” a împlinit, astăzi, frumoasa vârstă de 37 de ani. Andreea Mantea arată și se simte ca la 20 de ani, iar trecerea anilor a făcut-o mult mai înțeleaptă și atentă la oamenii din jur.

Prezentatoare emisiunii ”Casa Iubirii” și-a pus cele trei dorințe

Echipa Kanal D a surprins-o pe Andreea Mantea, chiar în pauza filmărilor emisiunii „Casa Iubirii”, cu un buchet uriaș de flori, un tort și cu multe urări de bine.

Înainte de a sufla în lumânare, Andreea și-a pus și trei dorințe pe care le-a împărtășit cu telespectatorii.

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri de senzație despre rolul vieții ei într-un serial turcesc| Exclusiv

Andreea Mantea își dorește multă sănătate, atât pentru ea, cât și pentru David. „Asta e tot ce-mi doresc mereu, non stop. Sănătatea este cea mai importantă”,

a spus Andreea Mantea.

Citește și: ,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Prezentatoare și-ar dori ca toate planurile și toate rugăciunile să-i fie ascultate și îndeplinite, iar a treia ei dorință are legătură cu emisiunea pe care o prezintă. „Vreau ca până la finalul sezonului emisiunii „Casa Iubirii”, în casă să avem minim cinci cupluri”, a

spus îndrăgita prezentatoare înainte de a sufla în lumânare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea a avut parte de mai multe surprize

Vedeta Kanal D a început sărbătoarea încă de la miezul nopții, atunci când mama ei i-a urat „La mulți ani”, având în mână un tort și o sticlă de șampanie.

Prezentatoarea a fost încântată și emoționată până la lacrimi de urare.

Citește și: De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Nici David, fiul Andreei Mantea, nu s-a lăsat mai prejos de ziua mamei sale. Acesta i-a pregătit iubitei sale mame un desen frumos, însoțit de urarea „La mulți ani!”.

Andreea Mantea este o mămică minunată și o prezentatoare de succes. Aceasta își amintește cu nostalgie de perioada liceului și de prima sa slujbă, ca picoliță, într-un restaurant. De atunci, Andreea Mantea și-a descoperit înclinația spre lumea modei și a devenit model. 

Citește și: Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat!

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, a dezvăluit Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.