Andreea Mantea a facut anuntul TRIST: ''Dupa o convietuire de 10 ani... si-a luat Adio de la mine''

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.


In articol:

Andreea Mantea a facut anuntul TRIST

Frumoasa bruneta nu ezita sa isi tina fanii la curent cu tot ceea ce i se intampla in viata de zi cu zi, atunci cand nu se afla la filmari. De aceasta data, Andreea Mantea le-a povestit fanilor cum a fost ''parasita'' dupa o convietuire de 10 ani, de nimeni altul decat de uscatorul de par, care a si bubuit. 

Andreea Mantea a strigat in gura mare

''Prima ninsoare. ACASA! Tocmai am aterizat din Istanbul unde erau 18 grade'', a scris Andreea Mantea in dreptul video-ului in care si-a aratat entuziasmul pentru venirea iernii. 

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la "Puterea dragostei" că este foarte bolnavă.

Deranjată de faptul că Ligi a jignit staff-ul emisiunii, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici.

Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (...)

Citeste si: Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia

Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus, foarte supărată, Andreea Mantea în emisiune.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate