Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat in Gala "Puterea dragostei"! Iata cine a fost desemnat "Favoritul saptamanii", castigatorul premiului de 1500 de euro si al protectiei pentru casa sa si cine a parasit competitia!

Concurentii au asteptat cu sufletul la gura verdictul Andreei Mantea de la finalul Galei "Puterea dragostei".

La finalul Galei, Andreea Mantea a anuntat rezultatul voturilor concurentilor. Acestia i-au votat spre eliminare pe Bianca din grupul fetelor si pe Bogdan si Alex din casa baietilor, care au avut numar egal de voturi. Pentru a alege unul dintre baieti, prezentatoarea TV a recurs la un vot deschis si astfel concurentii au avut de ales intre Bogdan si Alex, iar cel ales spre eliminare a fost Bogdan, spre uluirea sa.


In cele din urma, alaturi de cei doi favoriti ai saptamanii, Raluca si Adrian, s-au alaturat Bianca si Bogdan, in asteptarea marelui verdict al serii. Astfel cea mai votata dintre Raluca si Bianca a fost Raluca. Aceasta a intrat in posesia celor 1500 de euro si si-a protejat casa, in vreme ce Bogdan si-a luat ramas bun de la competitie si va reveni in Romania.

Citeste si: Momente savuroase din culisele emisiunii "Puterea dragostei"! Iata ce au spus oamenii din productie despre concurenti! CINE le-a creat mereu cele mai mari probleme?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate