Andreea Mantea a facut anuntul in Gala "Puterea dragostei"! Iata cine a fost eliminat din casa iubirii si ce reactii s-au starnit!

,

In finalul Galei, Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat de catre toti concurentii cu sufletul la gura.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Andreea si Livian, ca favoriti ai saptamanii, insa in locul Andreei a venit Mariana, care se pare ca o va inlocui pana ce aceasta va reveni in casa "Puterea dragostei". Pe langa cei doi, au venit si Ligi si Andrei, care au fost votati spre eliminare de catre colegii lor.

Citeste si: Ce masina de lux are Andra de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa concurenta la bordul bolidului ei!

Citeste si: Cartile amorului au fost date pe fata: Andra a recunoscut ca il place pe Jador! Iata cum a reactionat Mocanu!

In urma votului exprimat de public, Andrei a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de alta parte, Mariana o va inlocui pe Andreea pana va reveni si totodata va fi si liderul casei.

 

Citește și:

Ce secret stie Mariana despre Deea! Iata despre ce anume este vorba si cat de grav este?

VIDEO Proteste VIOLENTE în Florența, demonstranţii denunţă restricţiile: 'Nu suntem extremişti, nici fascişti, suntem muncitori înfometaţi! Ruşine!'

Roxana s-a intors cu noi ironii si dezvaluiri inedite la adresa lui Mocanu si a noii sale iubite! Iata care au fost consecintele pentru Andra si Mocanu! Ce replici usturatoare...

Ce masina de lux are Andra de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa concurenta la bordul bolidului ei!

Cine e vlogger-ul care a refuzat-o pe Bianca Comănici din pricina lui Nelson Mondialu: "Băi, băiatule..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies