Andreea Mantea a facut anuntul chiar inainte de sarbatori: ''Abia astept sa...''

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.


In articol:

Aceasta isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei. Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, asa ca bradul este deja impodobit in casa ''Puterea dragostei''. Andreea Mantea s-a fotografiat langa brad si le-a marturisit celor de acasa faptul ca abia asteapta sa isi impodobeasca si ea bradul. 

Iata ce imagine a postat aceasta pe o retea de socializare:  

Andreea Mantea a strigat in gura mare

''Prima ninsoare. ACASA! Tocmai am aterizat din Istanbul unde erau 18 grade'', a scris Andreea Mantea in dreptul video-ului in care si-a aratat entuziasmul pentru venirea iernii. 

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la "Puterea dragostei" că este foarte bolnavă.

Deranjată de faptul că Ligi a jignit staff-ul emisiunii, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici.

Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (...)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate