ANM, avertizări sumbre despre vreme! Se schimbă temperaturile radical

După ce meteorologii au anunțat că temperaturile vor fi extrem de ridicate în următoarea perioadă, se pare că vremea se schimbă radical.

Temperaturile se răcesc, dar cu toate acestea, nu vom avea parte de zăpadă nici de Crăciun și nici de Revelion. 

Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră cu privire la starea vremii. După mai multe zile în care specialiștii au anunțat că vremea se schimbă radical, iar temperaturile încep să scadă considerabil. Mai mult, în majoritatea regiunilor din România se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță, însă ninsorile vor lipsi cu desăvârșire atât de Crăciun, cât și de Revelion.

Citeste si: Zanoaga s-a fotografiat alaturi de alta FEMEIE! Simina o sa moara de GELOZIE!

Citeste si: SE SCHIMBĂ Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisele auto. Se dă lege - capital.ro

Specialiștii anunță, în următoarea perioadă, temperaturi extrem de scăzute, astfel că iarna își cam intră în drepturi. Cu toate acestea, ninsorile lipsesc și meteorologii anunță că sunt slabe șanse să avem parte de zăpadă în această iarnă.

Cele mai reci zone din țară vor fi cele montane, acolo unde temperatura va coborî sub pragul de îngheț, dar și zonele submontane, acolo unde se vor înregistra temperaturi de până la -10 grade Celsius, după cum anunță meteorologii.

Cele mai călduroase zone din țară vor fi, în perioada următoare, cele de pe litoral și din sudul țării, acolo unde gradele vor mai urca puțin.

Citeste si: Un ieșean știa că are 70.000 de euro în cont, dar când a mers la bancă a aflat că avea doar 200 de lei! Ce se întâmplase

De Crăciun și Revelion, meteorologii anunță că nu vom avea parte de zăpadă și se pare că această iarnă va fi una destul de blândă. Temperaturile ce se vor înregistra în iarna 2019-2020 vor fi unele dintre cele mai mari din ultimii 10 ani, mai spune ANM.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies