Un ieșean știa că are 70.000 de euro în cont, dar când a mers la bancă a aflat că avea doar 200 de lei! Ce se întâmplase

,

O fostă angajată BCR a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic.

Alina Mihaela Popa l-a înșelat chiar pe fostul ei iubit, cu care a avut o relație în perioada 2003-2011, informează digi24.ro.

Potrivit datelor din dosar, tânărul strângea bani, iar pentru că Alina Mihaela Popa lucra la bancă i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont, fără să știe că aceasta îi folosea contul în interes personal.

În 2013, deşi ştia că ar trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, tânărul a mers la bancă şi a aflat are în jur de 200 de lei. Femeia l-a convins la acel moment să nu depună plângere, mergând chiar la notar şi declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei. Ulterior, Adrian D. a şi executat-o silit, însă pentru că nu şi-a recuperat toţi banii, a decis să facă plângere penală.

Femeia a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse atunci când a fost audiată în instanţă.

 

Citește și:

Un polițist, acuzat că s-a folosit de funcție pentru a-și amenda fosta soție! Imagini VIDEO uluitoare

Criza medicală a transformat piața muncii: 10 profesii noi în România în Clasificarea Ocupațiilor

Horoscop 23 decembrie 2019. Zodia care primeste cea mai frumoasa veste

Horoscop 22 decembrie 2019. Zodia care face schimbari radicale de azi

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 25 octombrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies