Un polițist, acuzat că s-a folosit de funcție pentru a-și amenda fosta soție! Imagini VIDEO uluitoare

,

Fosta soţie a unui poliţist din Târgu Neamţ susţine că este victima abuzurilor celui care s-ar folosi de statutul de om al legii pentru a se răzbuna.


In articol:

Luminiţa Negurici a depus o plângere împotriva fostului soţ, pe care-l acuză că se foloseşte de prerogativele funcţiei de poliţist la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ, relatează Adevărul.

Ea afirmă că este hărţuită, şicanată şi amendată din răzbunare. Cei doi au divorţat la începutul acestui an, dar pe rolul instanţei se mai află un proces pentru stabilirea custodiei fetiţei minore rezultate în timpul căsătoriei.

Lucrurile au luat o turnură nebănuită pe data de 9 octombrie 2019, când femeia susţine că a fost oprită în trafic fără nici un motiv, în echipajul de poliţie fiind şi fostul soţ, Narcis Negurici, după cum relatează presa locală.

Polițist acuzat de abuz în serviciu după ce și-a amendat fosta soție!

„În data de 09.10.2019, la ora 11,45, în timp ce mă aflam pe bulevardul Ştefan cel Mare, în zona centrală a oraşului Tîrgu Neamţ am fost blocată în trafic de către un echipaj de poliţie format din 4 persoane (3 poliţişti şi un jandarm). Un agent din echipaj, pe nume Florin Tărnăucă a scos un telefon mobil pe care îl ţinea în mînă, cu camera foto-video îndreptată spre mine. Cel de-al doilea poliţist s-a recomandat ca fiind agent Negurici Dumitru Narcis. Acesta din urmă mi-a cerut actele personale şi cele ale maşinii, precum şi dovada că folia de pe portierele din spate este omologată, şi de asemenea, mi-a cerut ca să îi prezint cele două triunghiuri reflectorizante, trusa medicală şi extinctorul. I-am dat agentului Negurici actele mele, certificatul de înmatriculare şi asigurarea RCA a maşinii, urmând să caut în maşină şi celelalte documente cerute. Eu ştiam că am folie omologată pe geamul portierelor din spate, iar pe geamurile din faţă nu deţin folie, deoarece maşina este prevăzută din fabrică cu geamuri cu tentă mai închisă la culoare. De asemenea, ştiam şi faptul că deţin în momentul opririi de către agenţi, trusa medicală, extinctor şi cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o maşină de poliţie din care a coborât, printre alţii, şi fostul soţ, agentul Narcis Negurici şi un alt coleg care mă filma, m-am panicat şi am intrat într-o stare de şoc, declarând verbal că nu reuşesc să găsesc în maşină ceea ce mi s-a cerut", a declarat, pentru publicaţia zch.ro, Luminiţa Negurici.

Femeia mai susţine că agentul Negurici i-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei, i-a rupt certificatul de înmatriculare şi i-a eliberat o dovadă de circulaţie pentru 15 zile. Contravenţia ar fi fost dată pentru că nu deţinea folie omologată pe geamurile din faţă.

 

Sursa foto: Adevărul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 22 decembrie 2019. Zodia care face schimbari radicale de azi

Marius Budăi o ATACĂ pe Raluca Turcan: Greaua moștenire NU e de la PSD, ci de la Violeta Alexandru

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Solstitiul de iarna 2019. Obiceiuri si traditii de cea mai scurta zi din an

Sărbătoare 22 decembrie 2019. Calendar ortodox - Cruce neagra

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies