Andra și Mocanu, din nou în pragul despărțirii! A intrat prin telefon și a recunoscut că l-a mințit în legătură cu None! Reacția Roxanei

,

Andra a intrat prin telefon în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" și a recunoscut că l-a mințit pe Mocanu în legătură cu întâlnirea cu None.


In articol:

Andra și-a spus propria versiune în legătură cu întâlnirea respectivă. Ea a recunoscut că s-a văzut cu None și cu Andy la inițiativa ei, însă a explicat că nu a vrut să se întâlnească doar cu None fiindcă, dacă ar fi vrut acest lucru, ar fi făcut-o.

Ea a susținut că întâlnirea a fost pentru ca Ligi să se vadă cu Andy, blonda fiind atrasă de prietenul lui None la acea vreme.

Mocanu a fost foarte supărat astăzi din pricina acestui lucru, el aflând că întâlnirea Andrei cu None și Andy a fost organizată la inițiativa ei. La întâlnirea cu Roxana din camera roșie, el a și mărturisit că a aflat ceva compromițător despre Andra, nedorind însă să îi spună fostei sale iubite despre ce era vorba. 

Întrebați de Andreea Mantea dacă mai formează un cuplu, Andra a răspuns că "DA", în timp ce Mocanu a tăcut. 

Andra: Bogdan, te-ai despărțit de mine?

Mocanu: Ce tot atâta iei la caterincă? Nu râzi a bine, nu mai râde măcar, că pare... Nu mai râde așa. Ce înseamnă asta, stai și râzi când sunt chestii serioase, ți se pare amuzant? Ce mai vrei să vorbești cu mine, că tu știi cât de grav e totul, știi când ești certată, tu știi totul deja.

Tu râzi, deja ai ajuns la faza cu râsul... 

Andra l-a mințit pe Mocanu în legătură cu None! Reacția Roxanei

Roxana s-a prăpădit de râs când i-a văzut pe cei doi. "Parcă mă văd eu cu Bogdan Mocanu, cum îl mințeam și eu", a râs Roxana. Surprinzător, Roxana pare să aibă o relație ok cu Andra, lucru recunoscut chiar de către ea.

Ba chiar i-a luat apărarea în conflictul Andrei cu Jador. 

"Pe el nu se vede, te vede doar pe tine și tu tre' să pici prost", i-a spus Roxana Andrei, referindu-se la Jador. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca a recunoscut tot! Este sau nu insarcinata cu Livian? Iata ce marturisiri a facut concurenta!

ALERTĂ Donald Trump e acuzat că a exercitat presiuni asupra unor oficiali pentru a constata fraude electorale, conform unor documente parlamentare

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Au umilit-o in public? Care este adevarat relatie dintre Carmen de la Salciua si familia lui Culita Sterp

Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! A avut sau nu o relatie cu Manuela? Iata ce marturisiri incredibile a facut carismaticul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies