Andra l-a bătut pe Mocanu la "Puterea dragostei": "Ești prost"! Ce a scos-o din minți pe brunetă

Andra l-a luat la bătaie pe Mocanu în emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi. Iată de ce s-a enervat atât de tare frumoasa brunetă!


In articol:

Totul a plecat de la atacul cu extinctorul al lui Jador asupra Ellei. Scenele s-au petrecut în afara casei "Puterea dragostei", dar atacurile cu extinctorul au continuat și în timpul emisiunii.

Fetele au decis să se răzbune pe Jador, așa că l-au atacat pe acesta cu extinctorul. Mocanu a încercat să îl apere, iar lucrurile au degenerat. Andra a folosit în exces extinctorul, așa că a fost devastată casa băieților.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Mocanu și Jador au mers peste fete în baie, iar Jador a dat cu extinctorul pe sub ușă. Fetele au ieșit urgent din baie, sufocate.

Andra l-a bătut pe Mocanu la "Puterea dragostei": "Ești prost"!

A fost momentul în care Andra a tăbărât pe Jador și Mocanu. Primul a reușit să fugă, scăpând cu vreo două palme, însă Mocanu a încasat mai multe.

"Ești prost!", i-a urlat Andra iubitului său Mocanu. Acesta nu s-a putut abține și a izbucnit în râs, în ciuda faptului că iubita lui era foarte nervoasă.

Andra a aruncat ulterior cu sandalele în Jador, iar acesta a vrut să îi taie încălțările Andrei. A fost oprit de Mocanu să facă asta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate