Andra e gravidă și Bogdan Mocanu a cerut-o în căsătorie?! S-a detonat bomba despre foștii concurenți de la "Puterea dragostei"! Care e adevărul

Apare din nou ipoteza că Andra ar fi gravidă și că Bogdan Mocanu ar fi cerut-o în căsătorie!Totul a plecat de la faptul că Andra a apărut cu mai multe inele la mână, speculându-se că unul dintre acestea ar fi de logodnă.

"Bogdan Mocanu a cerut-o în căsătorie pe Andra! Nu e gravidă Andra, ei sunt fericiți în continuare. E vorba de niște inele pe care Andra le-a primit barter", a fost dezvăluirea făcută într-un vlog, după ce s-a detonat bomba, că Andra ar fi gravidă și că Bogdan Mocanu a cerut-o în căsătorie.

Bogdan Mocanu și Andra

Imagini de colecție cu Bogdan Mocanu! Ce spunea după proba de Română de la BAC

Bogdan Mocanu s-a descurcat foarte bine la proba de BAC de la Limba și Literatura Română.

Mocanu spunea că subiectele i s-au părut simple și că a scris 9 pagini.

"Având în vedere că am învățat de dimineață ce urma să ne pice, cuvintele veneau de la sine. M-am descurcat foarte bine, subiectele au fost ușoare. Am scris nouă pagini. Am avut foarte multă inspirație și îmi pare rău pentru colegii care nu s-au pregătit corespunzător. Mă aștept la un 9.00 și ceva, nu sper la 10 pentru că știu că nu m-am pregătit corespunzător pentru 10", spunea Bogdan Mocanu într-un interviu acordat imediat după proba scrisă la Limba și Literatura Română de la BAC.

Andra și Bogdan Mocanu

Mocanu a aruncat bomba: "Dovada că Andra stă cu mine din interes"!

Mocanu a ținut să le închidă gura tuturor celor care cred că Andra stă cu el din interes. Un vlog realizat chiar din pat spulberă o astfel de ipoteză.

Andra îi spune în vlogul denumit de Mocanu "Dovada ca Andra stă pe interes! Pentru toți cei care au încercat să mă “avertizeze”" că îl iubește și că nu poate sta departe de el. 

Andra: Și dacă acum dorm pe mine eu tot te iubesc, chiar dacă sunt somnambulă. Te iubesc cel mai mult! (...) Sunt sinceră. Tati, tu mă iubești pe mine așa cum te iubesc eu pe tine?

Mocanu: Da

Andra: Sau puțin mai puțin?

Mocanu: Puțin mai puțin

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate