Andra, apropiată de Andy! Imaginea care va stârni furia lui Mocanu

Andra și-a făcut un selfie foarte apropiată de Andy. Imaginea cu siguranță îi va provoca neplăcere lui Bogdan Mocanu, iubitul Andrei.Andra a publicat fotografia pe contul ei de Instagram, în poză mai apărând și Ligi.

Fizz, care a avut recent un conflict cu Bogdan Mocanu, a susținut că relația dintre Andra și Mocanu e falsă. "Doar Mocanu iubește în relația voastră!", a susținut Fizz.

Mocanu și Fizz s-au certat rău de tot, câștigătorul primului sezon "Puterea dragostei" ironizându-l pe cel supranumit "Regele showbiz-ului". Mocanu s-a legat de afacerile lui Fizz și s-a ajuns la cuvinte dure.

"Eu schimb ciorapii de trei ori pe zi, viața mea. Eram operat, trebuia să fie șosetele de trei ori pe zi, că nu suport. Ia spune Fizz, ce mai face groapa aia de gunoi a ta, o mai ai? Sau a asociatului tău. Nu îmi permit să pronunț numele tău", i-a spus Mocanu lui Fizz.

"Tu o să răspunzi. Vorbești numai adevăruri și cineva trebuie să te pună la punct pe cale legală, trebuie să îți asumi pentru aceste calomnii. Nu îmi mai face tu mie cu degetul, știi că șmecheria e grea, cumetre. Stai cuminte. Nu mai vorbi despre mine urât. Mai vorbește, cumetre. Eu am toate taxele plătite la zi, măi incultule, măi patru clase", i-a replicat Fizz lui Mocanu.

"Tu ai o vârstă, nu îmi permit să bat boșorogi. Ți-o dau din cuvinte. Dacă faci un test IQ, iese cât port la pantofi. Știu că ți-ai luat adidași, că ai fost în bazar", i-a spus Bogdan Mocanu lui Fizz.

Andra, apropiată de Andy! Imaginea care va stârni furia lui Mocanu 

Bogdan Mocanu are un istoric cu Andy. Cei doi au avut, la distanță unul de celălalt, o relație cu Roxana Buzoiu.

S-a întâmplat în primul sezon al show-ului "Puterea dragostei". Au existat momente tensionate după ce s-a aflat că Roxana s-a sărutat cu Andy, în afara show-ului, în timp ce forma un cuplu cu Mocanu. 

Citeste si: Jador, imaginile fierbinți incredibile cu care și-a înnebunit fanele! Le-a arătat ce abdomen cu pătrățele are! Pozele care au adunat sute de mii de Like-uri pe Instagram

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

Citeste si: Fara PRECEDENT! O concurenta ''Puterea dragostei'' umbla DEZBRACATA prin culise! Colegii de emisiune s-au ingrozit!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate