Jador, imaginile fierbinți incredibile cu care și-a înnebunit fanele! Le-a arătat ce abdomen cu pătrățele are! Pozele care au adunat sute de mii de Like-uri pe Instagram

,

Jador a renunțat de tot la inhibiții de când cu succesul enorm pe care l-a dobândit după participarea la show-ul "Puterea dragostei" de la Kanal D.


In articol:

Recent, Jador a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii incendiare cu el, la bustul gol, care au adunat sute de mii de Like-uri pe rețeaua de socializare.

"Mânz șukar❤️", "Mânzul meu 😍🔥", "Cel mai dulce ❤️😍", "Frumos esti ma 🙄❤️🤦🏻‍♀️", au exclamat fanele entuziaste în comentariile de pe Instagram.

Cea mai populară fotografie cu Jador la bustul gol a adunat peste 65.000 de aprecieri pe Instagram, în total cele 6 fotografii la bustul gol postate de Jador pe contul lui adunând circa 300.000 Like-uri pe Instagram.

Jador și Berna s-au pozat împreună! "Jador este dezbrăcat"

Recent, o fotografie cu Jador și Berna le-a stârnit imaginația fanilor "Puterea dragostei", care s-au gândit că cei doi ar putea forma un cuplu.

"Jador este dezbrăcat", a remarcat cineva. "Cei mai frumoși" și "Vă stă bine împreună", au fost alte comentarii la fotografia respectivă.

Jador le-a atras pe mai multe fete din casa Puterea Dragostei, printre acestea aflându-se Ella și Mariana.

Citeste si: Ce studii are Paula de la ''Puterea dragostei''? Putini ar fi crezut asta despre EA

Citeste si: Roxana de la ”Puterea dragostei”, imaginea fierbinte cu care a încins internetul! Fanii au înroșit butonul de Like! Câte aprecieri a strâns

Citeste si: Mocanu se simte amenintat de revenirea lui Andy? Are sau nu motive de gelozie in ceea ce o priveste pe Andra? Afla ce decizii radicale va lua Bogdan, ASTAZI, de la ora 11:00 si 17:00, intr-o editie incendiara "Putrea dragostei", la Kanal D!

 

 

 

 

 

Citește și:

Roxana de la ”Puterea dragostei”, imaginea fierbinte cu care a încins internetul! Fanii au înroșit butonul de Like! Câte aprecieri a strâns

Ce studii are Paula de la Puterea dragostei? Putini ar fi crezut asta despre EA

Ce a putut sa ii faca Mary de la Puterea Dragostei lui Robert pe LIVE! Cei care se uitau au ramas fara CUVINTE

Ce și-au șoptit Mădălina și George în timpul dansului? Mona nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi: "Au așteptat să ies eu pe ușă ca să..."

Se întoarce la Puterea Dragostei? Fosta concurentă a postat o fotografie din aeroport


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies