Anda Adam a petrecut Pastele cu Andrei Stoica. Copiii fostilor concurenti de la Exatlon au iesit la vanatoare de oua

Author: Simona Alexa
Actualizat: 10 apr 2018, 14:53

De cand au participat la Exatlon Romania si au avut ocazia sa se cunoasca mai bine, Anda Adam si Andrei Stoica sunt de nedespartit. De Sarbatorile Pascale, familia cantaretei Anda Adam a petrecut alaturi de familia luptatorului Andrei Stoica.

Si mai interesant este faptul ca relatia de prietenie dintre cele doua familii merge perfect pe toate planurile. Andrei Stoica si Sorin Andrei, sotul Andei Adam, se inteleg de minune, ba chiar se antreneaza impreuna, in timp ce fetele, sotia luptatorului si cantareata, sunt si ele foarte apropiate.

Mai mult de atat, baieteii lui Andrei Stoica o plac pe micuta Evelin, pe care o trateaza ca pe o sora mai mica. 

Marilyn Manson împlinește 54 de ani. Biografie: copilăria și drumul spre succes. Cele mai cunoscute 10 melodii ale artistului

Ieri, in cea de-a doua zi de Paste, parintii celor trei copiii au organizat o petrecere in aer liber pentru cei mici. Ei au ascuns in iarba si printre tufele de flori oua vopsite si oua de ciocolata si i-au indemnat pe cei mici sa porneasca in cautarea lor.

Inarmati cu cate un cosulet, pustii s-au distrat copios luandu-se la intrecere cine strange in cosulet cat mai multe oua.

Fie ele vopsite sau de ciocolata!

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies