Ancheta cutremuratoare despre pericolul bacteriologic de langa noi, in aceasta seara, de la ora 19:00, la Stirile Kanal D!

In aceasta seara, Stirile Kanal D vor difuza un reportaj exploziv ce trage un semnal de alarma asupra unei realitati ingrijoratoare.

Procedura neconforma de neutralizare a deseurilor infectioase din spitale, transportul si colectarea acestora reprezinta o amenintare serioasa la adresa sanatatii publice din Romania.

Exista o serie de operatiuni operatiuni care, conform legilor in vigoare, trebuie sa respecte norme de siguranta maxima. Acest lucru, insa, pare sa fie ignorant cu buna stiinta de cei care au misiunea sa vegheze la protejarea sanatatii cetatenilor. Ce se intampla in realitate, veti afla urmarind o ancheta exploziva, in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 19:00. 

Transportul in mijloace auto neconforme cu reglementarile in aceasta privinta, lipsa containerelor speciale, minima protectie a celor care manipuleaza aceste deseuri sunt doar cateva dintre aspectele periculoase semnalate in cadrul materialului.     

Nu ratati, in aceasta seara, in cadrul principalului jurnal informativ al zilei, o ancheta cutremuratoare despre pericolul bacteriologic la care suntem supusi zilnic! 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate