Anamaria Prodan, cadou ULUITOR primit de la Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a surprins-o pe impresară de Ziua Îndrăgostiților!

,
Laurențiu Regehecampf si Anamaria Prodan
Cadou de mii de euro pentru Anamaria Prodan, de Ziua Îndrăgostiților!

Iată cu ce cadou de mii de euro a surprins-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan, de Ziua Îndrăgostiților! 


In articol:

Anamaria Prodan are o viață pe care mulți și-ar dori-o. De asemenea, și pe plan sentimental ar putea să-i facă pe majoritatea să fie invidioși. Cele două vedete se surprind mereu cu cele mai frumoase daruri. 

Laurențiu Regehecampf si Anamaria Prodan
Anamaria Prodan este răsfățată la maximum de Laurențiu Regehecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvaluire neaşteptată! "Nu m-a chemat niciodată aşa..."

Cadou de mii de euro pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai longevive cupluri de la noi. Deși s-a zvonit de nenumărate ori că au divorțat sau sunt pe pragul de a da cu piciorul poveștii lor de dragoste, nimic nu a fost adevărat, au susținut mereu aceștia. Iubirea e mare între cei doi soți, lucru de care nu se sfiesc și îl arată tuturor. 

Ana este obișnuită cu accesoriile de lux, astfel Reghe i-a făcut un cadou uluitor de Ziua Îdrăgostiților.

Citeste si: A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Deși are tot ce își poate dori, mereu există loc de mai bine, iar de Ziua Îndrăgostiților, Laurențiu Reghemcampf, soțul ei, i-a făcut o surpriză de proporții, după ce i-a oferit un ceas cadou

de mii de euro și a scos-o la o cină romantică pe soția lui. Cei doi și-au sărbătorit iubirea la un restaurant exclusivist din Dubai, la lumina lumânărilor, iar desertul cu petale de trandafiri a fost ”cireașa de pe tort”, potrivit Cancan.

Bineînțeles, impresa nu a stat prea mult pe gânduri și a postat darul scump pe rețelele de socializare pentru a le arăta tuturor ce soț minunat are.

Anamaria Prodan cadou
Anamaria Prodan, răsfățată de Ziua îndrăgostiților

 Anamaria Prodan l-a despărțit pe Reghecampf de fosta soție

Anamaria Prodan a dezvăluit că revederea cu Laurenţiu Reghecampf a dus la despărţirea antrenorului român de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. 

Laurențiu Reghecampf si Anamaria Prodan
Anamaria Prodan i-ar fi ”spart” casa lui Laurențiu Reghecampf?

Citeste si: Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

„-L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?

 -Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai

aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ”Da” răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a fost răspunsul Anamariei Prodan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

Omul și locul: Concurență slabă pentru cele peste 8.600 de posturi de director de școală

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

Anamaria Prodan a fost dependentă de jocurile de noroc? Vedeta a spus tot adevărul: „Mi-a plăcut viața asta foarte tare, mi-am dorit să...”

Anamaria Prodan avere: cati bani are in realitate impresara

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies