Război total între Gigi Becali și Anamaria Prodan! Finanțatorul FCSB, dezvăluiri incendiare despre impresară

,
Gigi Becali și Anamaria Prodan
Gigi Becali și Anamaria Prodan, în război

Gigi Becali și Anamaria Prodan sunt în război după transferul lui Dennis Man la Parma.


In articol:

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Gigi Becali că l-a implicat pe vărul lui, Giovani Becali, în transferul lui Dennis Man la Parma. Impresara susține că ea a negociat de la A la Z transferul, dar că Becali l-a introdus pe Giovani în tranzacție pentru a nu-i plăti comision.

”Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovani cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovani?

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită.

Nu mai sunt «patroane?»”. Nu mai sunt eu ăla Gigi «familia mea»? Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovani ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovani? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să dau răspuns la atacul unei femei”, a declarat Gigi Becali, citat de ProSport.

Gigi Becali, jignit de Anamaria Prodan: "S-au mirat și cei de la Parma că există asemenea specimene"

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut o relație de prietenie până la transferul lui Man la Parma. Impresariat de Anamaria Prodan, soția lui Reghecampf a răbufnit când a văzut că transferul se va face prin Giovani Becali, și nu prin ea.

Prodanca l-a numit pe Becali "un om mic".

„Omul (n.r.- Gigi Becali) este cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau.

Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. 

Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari. Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. 

Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamria Prodan și Gigi Becali
Prodanca și Becali, în perioada în care erau prieteni

Gigi Becali: "Mă jignești la mine în casă"

Gigi Becali e revoltat că a fost jignit de Anamaria Prodan și vrea să îi convingă pe jucătorii de la FCSB reprezentați de impresară să rupă contractele cu aceasta și să semneze cu Giovani Becali. Mai mult, Becali susține că deja jucătorii au rupt contractele cu Prodanca.

Gigi Becali a declarat că la FCSB lucrurile se fac așa cum spune el și că nu mai pot jucătorii să fie reprezentați de Anamaria Prodan în condițiile în care aceasta l-a jignit și este certată cu el.

”Au rupt toți contractul. Contractul sunt eu. Nu mă cunoașteți? Eu nu pun condiții. Eu spun 'faci așa' și faci. Nu mai avea rost, nu se mai putea așa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jignești așa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici? Și ce, dacă nu există club în lume așa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Așa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să știe. Faci ce spune Becali.

Păi, cum adică? Ești certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă știe toată lumea. Mă știți toți. Așa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali. Sunt dictator”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Citeste si: Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

Program de guvernare: 315 km de cale ferată modernizate, trenuri electrice și pe hidrogen cât şi dezvoltarea reţelei de metrou în Bucureşti şi Cluj-Napoca

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies