Anamaria Prodan a fost dependentă de jocurile de noroc? Vedeta a spus tot adevărul: „Mi-a plăcut viața asta foarte tare, mi-am dorit să...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 iul 2022, 19:45
Anamaria Prodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

Anamaria Prodan a reușit să se facă remarcată într-o lume a bărbaților, iar personalitatea ei puternică a scos-o de foarte multe ori din încurcătură. Care este adevărul despre dependența de jocurile de noroc?

Domeniile stăpânite de bărbați au reprezentat întotdeauna o provocare pentru Anamaria Prodan și pentru că este o femeie ambițioasă, vedeta a reușit să își construiască o carieră în lumea fotbalului, devenind astfel o impresară de succes. 

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața de noapte și jocurile de noroc

Are o familie frumoasă, o carieră de succes și o avere fabuloasă, iar de-a lungul timpului Anamaria Prodan nu și-a refuzat micile plăceri. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a vorbit despre pasiunea pe care a

avut-o pentru jocurile de noroc, dezvăluind că juca sume mari de bani și că îi plăcea să își petreacă timpul printre bărbați și să fie admirată de cei din jur.

Deși a recunoscut că îi plăcea să meargă în sălile de jocuri de noroc, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a fost niciodată dependentă de jocurile de noroc, asta pentru că a reușit mereu să fie stăpână pe sine. 

Citeste si: Cum au petrecut Anamaria Prodan și soțul ei sărbătorile de iarnă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu, dependentă nu am fost niciodată de nimic. Dacă ești foarte stăpână pe tine nu ai cum să ai o dependență față de nimic. Mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta foarte tare, mi-am dorit să o experimentez, ceea ce am și făcut.

Nu mi-a păsat de nimeni pe pământ, am vrut să trăiesc și am vrut să experimentez. Îmi plăcea viața de noapte. Mi-a plăcut viața în cazinou, mi-a plăcut luxul, mi-a plăcut că eram singura femeie între toți bărbații și toți se uitau la mine ca la Dumnezeu, mi-a plăcut că aveam putere, având foarte mulți bani, repet, puteam să joc la cazinou cât doream. Nu ceream împrumut de la nimeni, eu dădeam împrumut.”
, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a acceptat invitația venită din partea jurnalistei Denise Rifai de a răspunde la 40 de întrebări incomode, atât din sfera profesională, cât și personală. 

Citeste si: ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?” Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!