Anamaria Prodan, apariție provocatoare pe o rețea de socializare. Cum s-a fotografiat celebra impresară. Foto

Author: Madalina Maftei

Anamaria Prodan, apariție provocatoare pe o rețea de socializare. Cum s-a fotografiat celebra impresară

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut senzație pe o rețea de socializare. Impresara s-a fotografiat în cel mai provocator mod, iar imaginea a devenit virală pe internet.

În vârstă de 49 de ani, Anamaria Prodan face senzație cu trupul ei de gazelă. Celebra impresară s-a pozat în cel mai provocator mod posibil, iar imaginea a devenit rapid virală pe internet.

Cum a apărut Anamaria Prodan pe o rețea de o socializare

Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică și nimic nu poate sta în calea reușitelor ei.

După ce luni bune a ținut primele pagini ale tabloidelor cu divorțul de Reghecampf, ei bine, a venit vremea în care impresara este mai liniștită ca oricând și își vede de viața personală, dar și de proiectele în care este implicată. 

În ultimii ani, Anamaria Prodan a dovedit că are mare succes în afaceri, astfel multe femei și-ar dori să fie ca ea.

Recent, sexy impresara a făcut senzație pe o rețea de socializare, după ce s-a fotografiat provocator. Anamaria Prodan poartă doar un costum de baie negru, minuscul, care îi lasă la vedere trupul bine lucrat la sala de fitness. Aceasta nu se ferește să se fotografieze sumar, ba chiar îi face plăcere să facă publice pozele sexy, pentru a demonstra că se poate să arăți bine la orice vârstă.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată: „Să mai facă copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Imaginea postată de impresară a strâns în doar câteva ore peste 10 mii de aprecieri, precum și o mulțime de comentarii din partea celor care o urmăresc constant și o apreciază.

”Ai ajuns să ne fie rușine că porți numele de Prodan” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cel mai dur capitol din viața ei. Cum a ajuns impresara să plece în America fără nimic, doar cu un geamantan cu haine

Anamaria Prodan este o prezență foarte apreciată în mediul online, acolo unde are o comunitate destul de mare, care este la curent cu tot ce postează vedeta. Impresara este activă pe Instagram și postează foarte des.

Citeste si: „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?” Antrenorul de fotbal a răspuns la cea mai grea întrebare: „Mie nu îmi place să fiu monden”

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies