Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi! Ar putea reprezenta un nou început pentru impresară: „Fă loc viitorului”

Author: Lavinia Medrea

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi! Ar putea reprezenta un nou început pentru impresară: „Fă loc viitorului” 

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Se știe că Anamaria Prodan este pasionată de tatuaje cu semnificație profundă pentru ea, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei sale. Cu puțin timp în urmă, impresara a arătat internauților ce tatuaje noi și-a făcut. Se pare că Anamaria este pregătită să dea uitării trecutul.

Anamaria Prodan s-a tatuat din nou. Impresara și-a inscripționat niște mesaje care, probabil, au legătură cu viața ei, cu viitorul ei, dar și cu perioada grea prin care a trecut, din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf

Ce semnifică noile tatuaje ale Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și-a tatuat un citat cu o însemnătate ridicată pentru ea, în limba engleză: „Sometimes you have to fall before you can fly” (n.r.: în traducere: „Uneori trebuie întâi să cazi, ca mai apoi să poți să zbori”), este citatul pe care Anamaria Prodan l-a tatuat, deasupra încheieturii.

De asemenea, impresara a ales să-și tatueze încă un citat care să o motiveze să continue să facă ceea ce iubește: „Do all the things with love” (n.r.: în traducere: „Fă totul cu iubire”), este citatul ales de Anamaria Prodan, tatuat în zona venelor mâinii.

Citeste si: Cum a ales Laurențiu Reghecampf numele celui de al treilea baiat. Decizia luată de antrenorul de fotbal

Nu se știe dacă este proaspăt făcut, dar Anamaria mai are un tatuaj cu inițialele „LR”, care ar putea veni de la numele lui Laurențiu Reghecampf, dar impresara nu a confirmat nimic despre acest aspect, motiv pentru care ar putea însemna orice altceva. De exemplu, fiul Anamariei, Bebeto, este numit tot Laurențiu, așa că tatuajul ar putea fi pentru el.

„Fă loc viitorului”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan, alături de fotografiile cu noile tatuaje.

Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul care îl întruchipează pe Laurențiu Reghecampf

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Cu mult timp în urmă, atunci când încă era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a tatuat chipul acestuia, dar, cu puțin timp în urmă, impresara a decis recent, în mod radical, să acopere tatuajul, chiar dacă, inițial, declarase că va face acest lucru doar dacă noul ei partener îi va cere acest lucru. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul iubitei sale, Corina Caciuc: „Foarte multe informații sunt false”

Laurențiu Reghecampf, de asemenea, are mai multe tatuaje legate de Anamaria Prodan, dar pe care nu vrea să le șteargă. Antrenorul de la Craiova plănuiește să-și facă un nou tatuaj care să aibă legătură cu Liam, băiețelul pe care îl are împreună cu iubita lui, Corina Caciuc.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies