"Relația Anamariei Prodan este un foc de paie" De ce impresara este supărată pe celebra Carmen Harra

Author: Alice Popescu

De ce este suparata Anamaria Prodan pe Carmen Harra

Sursa: Instagram

Carmen Harra a vorbit franc despre relatia pe care Anamaria Prodan o are cu barbatul care ii vindeca ranile dupa divortul de Reghe.

Carmen Harra, celebra prezicătoare a vorbit pentru emisiunea Online Story despre noua relație a Aneimaria Prodan, iar lucrurile nu par să evolueze că o relație de durata, conform spuselor ei deoarece o considera o legătură pasagera și nu de viitor chiar daca bărbatul este unul extrem de bogat și în acest moment o ajuta pe impresara să depășească divorțul de fostul ei soț.

Anamaria Prodan nu va ramane cu actualu iubit conform spuselor lui Carmen Harra

Citeste si: Cine i-a interzis Manuelei Oprișiu să mai aibă apariții publice! O persoană foarte apropiată fostei concurente de la Puterea Dragostei face dezvăluiri

"Tot eu am fost cea care i-am spus despre acest divorț când ea credea că acest lucru nu se vă întâmplă.

Din nou i-am spus. A durut-o. Stiu, poate încă este supărată pe mine. Adevărul ne doare. Dar adevărul este mai bun decât minciuna. Dar cred că aceasta separare o să duca în viitor la ceva bun, dar acum, vede totul prin ochii femeii care are nevoie de compensație. Are nevoie să creadă că vă găsi ceva mai bun și mai minunat și mai potent financiar și mai devotat. Dar astea nu se pot dovedi decât în timp.
Iar percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezinta. Cred că mama ei din alte dimensiuni o vă ajuta să își găsească omul care să o ia așa cum este și să formeze acea unitate după ce ea vă învață din greșelile mariajelor trecute. Altfel, vom avea o mie de divorțuri că jennifer Lopez din care nu am învățat nimic.

Citeste si: Flavius a dat-o uitării definitiv pe Dori! Fostul concurent de la Casa Iubirii, primele detalii despre noua cucerire din India

Carmen Harrra: "Nu duce la nimic, e un foc de paie"

Lucrurile nu merg chiar așa, aș vrea să cred că asta e un adevăr. Eu o iubesc pentru că e fata celebrei Ionelei Prodan și prietena buna, dar eu cred că acest om îi vindeca rana pe moment. Nu poți induce un om în eroare. Nu duce la nimic, e un foc de paie. Absolut nu, nu duce nicăieri. Lucrurile nu merg așa. Îi trebuie un timp să aibă pe cineva în viață ei. NU duce ceva la stabilizarea ei", a declarat Carmen Harra.

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

 

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies