Anamaria Prodan a făcut accident de mașină! Cum s-a întâmplat totul: „M-am dus după el”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 ian 2023, 07:10

Anamaria Prodan a făcut accident de mașină! Cum s-a întâmplat totul: „M-am dus după el”

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut, cu puțin timp în urmă, un accident de mașină. Bolidul impresarei a fost avariat de un biciclist.

Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a făcut un accident cu mașina. Bolidul de lux al impresarei a fost avariat de un biciclist, transmite România TV.

Anamaria Prodan, accident rutier cu puțin timp în urmă. Un biciclist a lovit bolidul de lux al impresarei

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier ieri, în jurul prânzului, în zona Dorobanți.

Impresara parcase pe unul dintre locurile din spate ale Maybach-ului, iar maşina era condusă de şoferul personal.

În timp ce mașina era oprită, a fost lovită de un biciclist care a trecut pe trotuar și a atins cu pedala bara din spate a bolidului de lux. Șoferul Anamariei Prodan ar fi coborât din mașină și s-ar fi luat la ceartă cu biciclistul, iar la scurt timp, impresara ar fi făcut exact același lucru.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale. Ce îi plăcea antrenorului să fac în fiecare an de Înviere

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a declarat Anamaria Prodan, despre cum a avut loc accidentul.

Poliția s-a sesizat destul de repede și a ajuns la locul incidentului pentru a constata cele întâmplate.

Atât Anamaria Prodan, cât și celelalte părți implicate au explicat cum a avut loc accidentul. Așadar, conform legii, fapta se încadrează la accident rutier, potrivit informațiilor transmise de România TV.

Citeste si: S-a aflat motivul pentru care Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede de Reghecampf: Vreau să scap foarte repede

Cu toate acestea, acest accident nu a reuşit să-i tulbure apele Anamariei Prodan.

După această întâmplare neplăcută, a mers să-şi vadă fiul la fotbal, pe Bebeto, iar vederea lui i-a adus zâmbetul pe buze.

Motivul pentru care Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai curând

”O să vin la divorț. Vreau să scap foarte repede, el nu dorește să divorțeze la notar, deși ne-am rugat în fiecare zi toată familia să mergem la notar să divorțăm, nu dorește.

Pe data de 4 aprilie este procesul”,  a declarat Anamaria Prodan.