Laurențiu Reghecampf, cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale. Ce îi plăcea antrenorului să fac în fiecare an de Înviere

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 apr 2022, 11:40

Laurențiu Reghecampf, cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale. Ce îi plăcea antrenorului să fac în fiecare an de Înviere

Sursa: Captură YouTube

Bursucu și George Tănase l-au întâmpinat de Laurențiu Reghecampf, în drumul său spre Craiova, cu un coș cu bunătăți pentru masa de Paște. Antrenorul a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale.

Într-un interviu pentru ”Dimineața cu noi”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce îi place să facă cel mai mult de Paște și care este amintirea legată de Învierea Domnului de care își aduce aminte în fiecare an.

Laurențiu Reghecampf este cel care pregătește bunătățile pentru masa de Paște la el în familie

Bursucu și George Tănase l-au întâmpinat pe Reghe cu un coș cu bunătăți pentru masa de Paște.

Cei doi prezentatori ai matinalului ”Dimineața cu noi” l-au luat la întrebări pe antrenorul Universității Craiova. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale.

”Îmi plăcea să ajut la bucătărie. Să fac ouăle, să le înroșesc”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Dimineața cu noi.

Celebrul antrenor a dezvăluit că el se ocupă de pregătirea preparatelor pentru masa de Paște și îi place foarte mult să petreacă timpul în bucătărie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: S-a aflat motivul pentru care Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede de Reghecampf: Vreau să scap foarte repede

Ce preparate pregătește Laurențiu Reghecampf pentru masa de Paște

Întrebat de Bursucu ce preparat îi place cel mai mult să mănânce de Paște, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că el se ocupă de gătit și a împărtășit cu prietenii de la ”Dimineața cu noi” câteva rețete delicioase pe care

le va pregăti și în acest an.

”(n.r Ce îi place să mănânci cu ocazia sărbătorilor Pascale, un fel principal?) Nu, am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme. Toate astea le fac eu.

Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare după prima înfățișare în procesul de divorț: "Nu și-a salutat copiii"