ANAF scoate la vanzare masini la preturi incredibile, in luna septembrie! Volkswagen Golf la doar 1.000 de lei

,
Volkswagen
ANAF scoate la licitatie mai multe autoturisme la preturi mici[Sursa foto: promotor.ro]

ANAF scoate constant la licitatie bunuri confiscate de la contribuabili care au datorii. Recent, au fost scoase la licitatie masini la preturi incredibile.


In articol:

Volkswagen Golf la doar 1.000 de lei si un Ford Mondeo din 1996, foarte bine intretinut, scos la licitatie la numai 1.168 de lei, sunt doar cateva dintre bunurile pe care ANAF incearca sa le valorifice la urmatoarea lciitatie.

Totodata, ANAF a scos la licitatie o Mazda 323 din 2004, la un pret de pornire de 1.564

de lei, informeaza promotor.ro

Ford Mondeo
Fordul Mondeo din 1996 arata superb[Sursa foto: promotor.ro]

Din oferta ANAF pentru luna septembrie fac parte si marci de lux! ANAF a scos la licitatie un autoturism Mercedes Benz Clasa S 320 CDI din anul 2004, cu un pret de pornire 24.402 lei si un BMW Seria 5 din 2007, la un pret de 25.264 lei. ANAF mai pune la dispozitie si un Volkswagen Passat din anul 2006, pretul de pornire pentru licitatie fiind de 6.992 lei. Aceste bunuri sunt scoase acum la licitatie, asa ca, daca nu vor fi cumparate, se vor putea achizitiona la preturi si mai mici.

Cei interesati de autoturismele respective trebuie sa depuna cu o zi inainte de licitatia ANAF o oferta de cumparare si o garantie de 10% din pretul de pornire al licitatiei. Licitatiile pentru bunurile pe care ANAF doreste sa le valorifice se vor desfasura intre 24 septembrie si 7 octombrie la sediul ANAF Brasov.

Mercedes Benz
Autoturismul Mercedes Benz scos la licitatie[Sursa foto: promotor.ro]

2.000 de locuri de munca de la ANAF, eliminate!

Ministerul Finantelor a demarat incepand cu luna februarie a acestui an un proiect de reorganizare a ANAF ce a dus la eliminarea a 2.000 de posturi.

„Vorbim despre reducerea structurii de personal a acestei instituţii cu peste 2.000 de posturi, de asemenea, eliminarea a 35 de posturi de conducere, iar din patru vicepreşedinţi rămân trei.

Este un act normativ promis pentru reorganizarea acestei instituţii şi eficientizarea activităţilor de colectare a impozitelor şi taxelor percepute contribuabililor români”, anunta Ionel Danca, seful cancelariei primului-mininstru.

Ministrul Finantelor, Florin-Vasile Citu, vorbea si el despre reorganizarea ANAF, care intre timp a si fost realizata.

"Deocamdată nu am făcut reorganizarea ministerului, dar va exista o reorganizare a ministerului, cred eu un minister mai modern.

De exemplu nu are un departament de economist şef, aşa cum au toate ministerele de finanţe din lume. E doar un exemplu. Dar urmează o reorganizare ca să fie un minister modern care să răspundă cerinţelor şi partenerilor noştri în Comisia Europeană", declara ministrul de Finante, Florin Citu.

"O să cer doamnei preşedinte ANAF (preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mirela Călugăreanu- n.r.) o situaţie cu planul pe care trebuia să-l îndeplinească şi vom vedea, după aceea vom lua decizii.

Dar vor fi luate decizii în toate instituţiile, decizii pe criterii de competenţă", mai declara ministrul de Finante.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cate zile de scoala fac elevii in anul scolar 2020-2021? In semestrul II sunt două vacanțe de Paște

Medicul Monica Pop: Pentru unii, pandemia a fost găina cu ouăle de aur! O bună vacă de muls

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Toti pensionarii cu pensia mai mica de 2000 de lei trebuie sa afle asta! Mii de pensionari sunt vizati!

Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 septembrie. În ce zone ale țării pot să apară ploi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies