Ana Oroș ar fi fost ucisă de câini de luptă, lăsați liberi pe stradă de către stăpâni. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de un martor

Author: Andreea Buinoschi

Ana Oroș ieșise la alergat în zona Lacul Morii, în ciuda faptului că, în urmă cu un an, a mai fost atacată o dată, în acea zonă

Sursa: Facebook

Ana Oroș, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii, și-ar fi pierdut viața din cauza unor personae care și-au antrenat câinii special pentru a face acest lucru. Un locuitor din acea zonă a făcut mai multe declarații care pot schimba radical cursul anchetei.

Un martor din zona Lacul Morii susține că haita de câini care a ucis-o pe Ana Oroș este alcătuită din câini de luptă, antrenați să ucidă și lăsați liberi de stăpânii lor, fără ca acestora să le pese de ce se poate întâmpla.

Ana Oroș ar fi fost omorâtă în zona Lacul Morii de către câini antrenați să ucidă

Ana Oroș ieșise la alergat în zona Lacul Morii, în ciuda faptului că, în urmă cu un an, a mai fost atacată o dată, în acea zonă.

Acum, la câteva zile distanță, un martor care locuiește în acea zonă susține că acei câini sunt, de fapt, câini special antrenați să lupte și lăsați liberi de stăpânii lor.

Vlad Oancea susține că oamenii își lasă câinii de luptă liberi pe stradă, fără nicio problemă, în ciuda faptului că și copiii se plimbă prin acea zonă, neștiind de pericolele la care se expun.

„A murit un om la câteva sute de metri de casa mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfâșiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi.

Citește și: ''A fost mâncată de vie!'' Noi detalii despre moartea Anei Oroș. Ce au văzut martorii la Lacul Morii

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina. În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc. Și jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă. Publicitate”, a postat acesta pe contul său de Facebook.

ASPA București a confirmat faptul că patrupezii nu sunt câini maidanezi, ci sunt câini lăsați pe stradă de către stăpâni.

Perpsectiva duhovnicului Anei Oroș

Preotul Crin-Triandafil Theodorescu, duhovnicul Anei, susține că femeia „a murit de prea multă bunătate”, deoarece alegea, mereu, să vadă doar binele din fiecare situație cu care se confrunta.

Mai mult decât, preotul susține că Ana a mers liniștită la alergat, fiind convinsă de faptul că, dacă toți acei câini erau liberi, înseamnă că nu puteau face niciun rău, deoarece erau animale blânde.

Citește și: Scene șocante în București. O femeie de 44 de ani a murit după ce a fost mușcată de câini lângă Lacul Morii

Conform gandul.ro, Ana Oroș a murit din cauza hemoragiei puternice cauzată de leziunile mari, inclusiv de cele de la artera femurală. Ana Oroș avea 44 de ani și era membru al unui club sportiv din Capitală.