Ana Morodan, primele declarații despre întâmplarea din trafic, după ce a stat 24 de ore în arestul poliției: „Am făcut o greșeală” ”Contesa” s-a ales cu trei dosare penale

Author: Madalina Maftei

„Am luat pastile de somn”. Primele declarații ale Anei Morodan după ce a petrecut noaptea în arest

Sursa: Facebook

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost oprită în trafic de oamenii legii, care au constatat mai multe nereguli. Primele declarații ale creatoarei de conținut.

Ana Morodan traversează o perioadă tumultuoasă, după ce ieri, 28 martie, a fost reținută de oamenii legii pentru 24 de ore, asta după ce ar fi fost

prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului de două ori în doar 24 de ore. ”Contesa” s-a ales cu trei dosare penale după escapada sa.

„Am luat pastile de somn”. Primele declarații ale Anei Morodan după ce a petrecut noaptea în arest

Imediat după ce a ieșit din arestul poliției, Ana Morodan a făcut primele declarații despre cele întâmplate cu o zi în urmă.

”Contesa” a recunoscut că a făcut o greșeală, căci a condus fără carnet, în schimb, nu se pune problema să fi condus sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

„Rugămintea mea este să citiți declarația Poliției. Într-adevăr, am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să îl transmit și să influențez pe nimeni. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri.

Am o rețetă de la medic”, a declarat Ana Morodan.

Citește și: Când a devenit profitabil brand-ul de "contesă" pentru Ana Morodan! Vedeta a dezvăluit singurul compromis pe care îl face pentru faimă și bani!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Ana Morodan susține că se află sub un tratament cu pastile de somn 

La ieșirea din secția de poliție, Ana Morodan a declarat că nu este vorba despre consumul de substanțe interzise, ci de pastile de somn, pe care le ia la recomandarea medicului, cu rețetă.

Mai mult, aceasta a recunoscut că a greșit în momentul în care a decis să conducă fără permis.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii” a spus Ana Morodan, conform stirileprotv.ro.

40 de întrebări cu Denise Rifai. Cele mai memorabile ediții pe care să le revezi

Citește și: Ana Morodan a fost reținută de poliție după ce ar fi fost prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Vedeta a refuzat recoltarea probelor biologice și s-a ales cu dosar penal

 

 

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.