Ana Morodan a fost reținută de poliție după ce ar fi fost prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Vedeta a refuzat recoltarea probelor biologice și s-a ales cu dosar penal

Author: Lavinia Medrea

Vedeta a refuzat recoltarea probelor biologice și s-a ales cu dosar penal

Sursa: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a fost reținută de poliție pentru 24 de ore după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor stupefiante.

Potrivit Gândul, Ana Morodan a fost reținută de polițiștii din Brigada Rutieră pentru 24 de ore, după ce a fost oprită în trafic de două ori. 

Ana Morodan, prinsă de polițiști sub influența substanțelor și a alcoolului

Inițial, Ana Morodan a fost oprită în trafic marți, în jurul orei 16:00, când a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Din acest motiv, vedeta s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

După primul dosar penal, Ana Morodan s-a urcat iar la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23:00, când a acceptat să fie testată. În urma testării, a rezultat o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și un consum de substanțe halucinogene.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ana Morodan și-a pierdut tata, bunicul și bunica într-o săptămână! Cum au marcat-o aceste tragedii! "Contesa digitală" a spus totul!

Conform legislației actuale,  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau

cu amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în aceeași zi

În urma faptelor sale, Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în aceeași zi. În cursul zilei de astăzi, influencerița va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Ana Morodan se laudă că are cinci iubiți. După ce a pus capăt unei relații de opt ani, admiratorii au început să roiască în jurul ei

Ana Morodan, în vârstă de 38 de ani, este creator de conținut online român și este cunoscută drept „contesta digitală” de către urmăritorii ei.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!