Ana Maria Barnoschi: "Nu am tinut niciodata o cura de slabire, dimpotriva"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:56

Ana Maria, asistenta lui Liviu Varciu de la Roata Norocului are mari probleme cu greutate. Acestea sunt legate de faptul ca tanara se chinuie sa ia in greutate, in timp ce majoritatea tinerelor se straduiesc sa slabeasca.

"Iubesc! Dar dragostea nu are nicio legatura cu kilogramele in minus. Corpul meu pur si simplu nu asimileaza mancarea… Nu am tinut niciodata o cura de slabire, dimpotriva, acum fac tot posibilul sa pun 5 kilograme", a spus Ana Maria.

 

Asistenta emisiunii" Roata Norocului" a marturisit ca job-ul ei nu a schimbat-o deloc, ci dimpotriva ca se bucura ca fanii ei

o opresc pe strada si ca lumea o saluta.

 

"Nu pot sa vorbesc de o schimbare majora pentru ca sunt tot eu, nu m-am schimbat in vreun fel. Anumite situatii sunt noi, intr-adevar, ma mai opresc oameni pe strada sa imi spuna ca se uita la "Roata norocolului" si ca le place mult emisiunea sau imi spun ca ii amuza rasul meu.

La casting, am fost impresionata, coplesita de numarul fanilor si al celor dornici sa intre in concursul televizat. Asa ceva nu aveam cum sa traiesc inainte de a ajunge in televiziune…"
, a mai adaugat ea.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Motivul pentru care Bursucu renunță la emisiunea Teo Show. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

 

Citeste AICI interviul!