Ana-Maria Barnoschi, mai acida decat Iulia Albu

Ana-Maria Barnoschi isi socheaza colegul de platou cu o aparitie de-a dreptul frapanta. Aceasta intra pe platoul emisiunii pe care o prezinta alaturi de Bursucu, intr-o costumatie extravaganta, imitand-o pe Iulia Albu. Cu o colivie pe cap ce tine captiva o pasare, un machiaj nonconformist si tinand sub brat o vulpe impaiata, Ana-Maria il provoaca pe Bursucu.

“Astazi sunt Iulia Albu! E mai mare rasul ca vrei sa fii prezentator model la Kanal D si nu poti sta linistit cand vezi ceva iesit din comun. Pai Madalin Ionescu cum sta cand vine Iulia Albu cu toate pasarile si toate tinutele?”, spune aceasta in timp ce mangaie delicat vulpea.

“Tu cand te imbraci pentru emisiune? Ce cauta sacoul peste tricoul in care dormi?”, continua Ana-Maria cu replici demne de un adevarat critic vestimentar.

Mai mult, sosia Iuliei Albu se ofera sa ii dea o lectie de stil colegului de emisiune, realizandu-i o costumatie demna de un trofeu “wow”.

“M-am tot uitat la tine si am gasit cum sa te aranjez. Acum, dupa ce ti-am realizat tinuta, poti sa mergi si la pentru ca vei lua trofeul ”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Urmariti o editie electrizanta a emisiunii “Roata Norocului”, duminica, 22 mai, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies