Ana-Maria Barnoschi, atractia copiilor astazi, la castingul pentru “Roata Norocului”!

,

Ana-Maria Barnoschi a dat astazi in mintea copiilor, la castingul pentru “Roata Norocului”, desfasurat la Plaza Romania.

Vedeta a fost protagonista unei serii fabuloase de “strambaturi” in fata aparatului de fotografiat, alături de micutii care au provocat-o sa le arate ce poate in acest “domeniu”. Ana-Maria s-a schimonosit cât a putut, stârnind hohote de ras printre copii, fara insa a reuşi sa se urateasca vreun pic.


Dimpotrivă, copiii au declarat la unison ca e o “frumoasa si atunci cand se stramba”.

“M-am amuzat teribil, întotdeauna întâlnirile cu fanii sunt extraordinare. Iar copiii întotdeauna au foat slăbiciunea mea!”, a declarat vedeta.


Castingul continua astazi, la Plaza România, pana la ora 19:00, toti cei interesati sunt rugaţi sa vina inarmati cu pofta de distractie!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ana-Maria Barnoschi, distractie la maximum si ghicitori cu final neasteptat, la castingul "Roata Norocului"!

VIDEO Nicuşor Dan, la şedinţa de buget: Este un buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Bursucu si Ana Maria Barnoschi te asteapta la casting-ul pentru Roata Norocului! Vino sambata si duminica in Bucuresti, la Plaza Romania

Vrei sa participi la “Roata Norocului? Bursucu si Ana-Maria Barnoschi te asteapta la casting pentru noul sezon! Vino sambata si duminica, incepand cu ora 11:00, la Plaza Romania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies