Amna, pe masa de operaţie imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021! Starea faimoasei s-a agravat în Republica Dominicană

,
Amna, pe masa de operaţie imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021
Amna, pe masa de operaţie imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021

Amna a trecut prin momente dificile la Survivor România, starea ei de sănătate s-a agravat şi este nevoită să se opereze în cel mai scurt timp.


In articol:

Starea de sănătate a Amnei s-a agravat în competiţia Survivor România 2021, artista a fost interantă în spital.

Cântăreaţa nu a putut pleca din Republica Dominicană imediat după eliminare, deoarece starea ei de sănătate era instabilă şi nu ar fi rezistat la un drum aşa de lung până în ţară. Amna se pregăteşte de operaţie.

Amna, pe masa de operaţie imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021

Amna a fost prima concurentă eliminată din competiţia Survivor România 2021. Publicul a votat-o într-un număr restrâns, artista îşi dorea cu ardoare să meargă acasă la fiul ei, de care nu a mai fost despărţită până acum. De asemenea, starea de sănătate a cântăreţei s-a agravat în competiţia din Republica Dominicană.

Amna nu a plecat spre casă imediat după eliminare, ci a fost nevoită să rămână o perioadă sub observaţia medicilor, după ce a fost infectată cu o bacterie din junglă.

Cântăreţa avea probleme cu bila dinainte de a ajunge în Dominicană, dar pe parcurs starea ei s-a agravat, iar lipsa hranei i-a accentuat durerile care au devenit mai profunde.

Citeste si: Amna a revenit in Romania de la Survivor Romania 2021. Ce a declarat vedeta imediat ce a aterizat pe aeroport

Amna, este hotărâtă să se opereze

Amna a declarat în cadrul emsiunii Teo Show că este hotărâtă se opereze de fiere, care îi dă bătăi de cap de mult timp. A fost nevoie să meargă la Survivor România ca să prindă curaj şi să facă acest pas, pe care îl amână de câţiva ani.

"Lumea crede că sunt o fiţoasă. Mama mă întreabă în continu, pot să pun şi eu o ceapă acolo, nu mamă nu poţi că mă baci în spital. Acuma scoatem fierea, gata." a declarat Amna în emisiune.

Artista a mai declarat că nu ar fi rezistat până la sfârşitul competiţiei cu problemele de sănătate şi nici nu ar fi vrut să-şi tragă echipa în jos.

Amna se operează de fiere
Amna este hătărâtă să se opereze de fiere

Citeste si: Amna, primele declaratii despre relatia cu Jador! Ce spune fosta concurenta despre Faimosul de la Survivor Romania 2021

Amna, despre experienţa la Survivor România

Pentru Amna, Survivor România 2021, a fost o lecţie şi este de părere că şi-a depăşit limitele şi a reuşit să se redescopere, deşi nu a stat foarte mult timp în competiţie.

Cântăreaţa nu a avut o evoluţie extraordinară pe traseele din Dominicană, însă a încercat să dea totul în competiţie pentru echipa sa.

Amna a fost nominalizată spre eliminare de colegii săi, pentru că îşi dorea cu ardoare să fie alături de fiul ei, cu care are o relaţie foarte puterinică. Experienţa Survivor i-a adus Amnei o familie, aşa cu i-a numit pe colegii ei din echipa Faimoşilor. Artista a spus că abia aşteaptă să se vadă cu colegii de echipă acasă şi îi suţine în continuare.

Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor
Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021

Citeste si: In ce Paradis se recupereaza Amna dupa ce medicii i-au spus ca nu face fata zborului pana in Romania! Fosta concurenta a filmat tot

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce i-a spus Teo Trandafir Amnei dupa ce a aflat ca nu va face fata zborului din Republica Dominicana pana in Romania

Spațiul Schengen mai există doar pe hârtie - Scandal între Franţa şi Germania, din cauza restricţiilor de la frontieră

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Amna nu face fata zborului din Republica Dominicana catre Romania. Ce DECIZIE au luat MEDICII de la Survivor Romania 2021 in privinta ei

Amna, prima concurenta eliminata de la „Survivor Romania”; razboinicul Lucian paraseste si el Republica Dominicana, un urma accidentarii suferite la genunchi, in cel de-al...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies