Amna intră în bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 1 decembrie!

Author: Ana Dinu
Actualizat: 01 dec 2021, 23:04

Amna intră în bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 1 decembrie!

Amna, pe numele sau adevărat Cristina Andreea Mușat, întră miercuri, 1 decembrie, în competiția

momentului, “Bravo, ai stil! Celebrities", pregătită să demonstreze că poate răspunde unei asemenea provocări. Frumoasă, talentată și sexy, cunoscuta artista este o prezență cu adevărat noncomformista în showbiz-ul autohton și a dovedit că are resursele de a se reinventa din toate punctele de vedere. Cu un stil elegant și senzual în aparițiile publice, Amna este, în viața de zi cu zi, adepta naturaleței și a stilului casual, mai ales că David Cristian, fiul sau de 7 ani, este

un băiețel plin de energie.

Citeste si: Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

"In aceasta competitie imi doresc sa evoluez, sa invat lucruri despre stil si despre cum sa combini anumite piese pentru a crea tinute statement, dar si sa le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cat si pe jurati, sa cream legaturi de prietenie frumoase ”, spune Amna.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, frumoasă artista a cochetat cu muzica încă din copilărie, urmând cursuri de pian și lecții de canto la liceul George Enescu. A devenit cunoscută publicului larg cu piesă "Tell me Why" realizată în colaborare cu Tom Boxer, melodie care încă se bucură de un mare succes, atât în țară cât și în străinătate.

Care este stilul Amnei și cu ce ținute va reuși să îi impresioneze deopotrivă pe jurați și pe telespectatorii "Bravo, ai stil! Celebrities", vedeți miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 22.30, într-o ediție de sărbătoare plină de surprize stilistice.

Citeste si: Amna este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities! Prima apariție a cântăreței în cadrul competiției

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!