Amna, pe numele sau adevărat Cristina Andreea Mușat s-a alaturat concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities" si e pregătită să demonstreze că poate răspunde unei asemenea provocări.

Frumoasă, talentată și sexy, cunoscuta artista este o prezență cu adevărat noncomformista în showbiz-ul autohton și a dovedit că are resursele de a se reinventa din toate punctele de vedere. Cu un stil elegant și senzual în aparițiile publice, Amna este, în viața de zi cu zi, adepta naturaleței și a stilului casual, mai ales că David Cristian, fiul sau de 7 ani, este un băiețel plin de energie.

"In aceasta competitie imi doresc sa evoluez, sa invat lucruri despre stil si despre cum sa combini anumite piese pentru a crea tinute statement, dar si sa le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cat si pe jurati, sa cream legaturi de prietenie frumoase”, spune Amna.

Cine este Amna, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, frumoasă artista a cochetat cu muzica încă din copilărie, urmând cursuri de pian și lecții de canto la liceul George Enescu. A devenit cunoscută publicului larg cu piesă "Tell me Why" realizată în colaborare cu Tom Boxer, melodie care încă se bucură de un mare succes, atât în țară cât și în străinătate.

Criera sa a luat un avant fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”, care a devenit rapid unul dintre hiturile verii în țară, dar și pe plan internațional. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„ „La capătul lumii„ (feat. Robert Toma), „Nu poți să mă uiți„, „Banii„ (feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete„(feat Edward Sanda), “Cumpăr timp” și “Cealaltă ea” (feat Dorian Popa).

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată și eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a fost infectată cu COVID-19

Imagini cu Amna de la Bravo, ai stil! Ce poze posteaza pe Instagram

Decoruri, stralucire, tinute, muzica, tematici, toate ii vor tine cu sufletul la gura pe telespectatorii fideli ai acestei productii de anvergura in care concurentele vor da viata si vor duce acest fashion reality la un alt nivel.  Evolutia stilistica a concurentelor de la "Bravo, ai stil! Celebrities" continua în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbăta, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Ruxi de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, complet dezbrăcată pe rețelele sociale. Imaginile care au pus internetul pe jar