Viviana Sposub, singura nota de 5 din Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Bravoo, ai fost si sensibila si cu tinuta si cu momentul!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 aug 2022, 00:35

Viviana Sposub, tinuta si moment apreciate de juratii Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a fost singura concurenta din Gala care a reusit sa smulga juratilor cele mai mari note.

Momentul, ținută și sensibilitatea Vivianei Sposub au convins jurații să îi ofere note foarte bune într-una din cele mai grele Gale din punct de vedere stilistic de la Bravo, ai stil! Celebrities. Chiar daca doi intre jurați i-au acordat note de 4 și 3 și doar unul, respectiv Tibi Clenci, i-a notat prestația cu 5, nota maxima, prezenta Vivianei a fost una la înălțime comparativ cu restul concurentelor. Doar Adina Halas i-a făcut concurenta reala în aceasta Gala, în rest, concurentele au avut în ținute greșeli majore care au fost depunctate drastic de jurați.

Citeste si: Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub, singura nota maxima din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tibi Clenci: "Este o repetiție pentru că este o rochie de seara, dar cea pe care ai purtat-o data trecuta avea doua tăieturi, una pe piciorul stâng, una pe piciorul drept.

Da, din punct de vedere al coloristicii, erai neagra, al rochiei de seara, da, o repeți, dar azi n-ai făcut altceva decât să te inspiri din portul traditonal romanesc și să aduci aceasta jumătate de fota și cum ai poziționat-o pe soldul drept că să echilibreze cu spărtură piciorului, cu naframă aruncata nonșalant pe umar. Îmi plac foarte mult texturile și nu am cum să nu remarc frumusețea ta, chipul tău angelic.
Singurul lucru, mi-ar fi plăcut să dansezi pe semi-profil să se vadă penele de păun."

Vviana Sposub, moment sensibil si tinuta apreciata de juratii Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată și eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a fost infectată cu COVID-19

Raluca Badulescu nu a avut ce comenta sesizând în primul rand vocea concurentei, ținută și tot momentul plin de sensibilitate.

Maurice Munteanu, în schimb, i-a dat dreptate lui Ruxi și a subliniat faptul că în ținută Vivianei Sposub exista o repetabilitate: "Noi trebuie să diversificam, să propuneți chestiuni diverse, ai venit tot în rochie neagra, decupata. Cogela ta de emisiune a ridicat o problema. Faptul că exista o misterioasa repetiție. Am foarte recenta în minte ceva lung, negru, decupaj pe un picior și ciocate."